Home Mooi oud worden - Granny Grey en Silver Glory
Get the look

Mooi oud worden - Granny Grey en Silver Glory

Schwarzkopf viert de ouderdom met haar nieuwste kleurcollectie, waarbij veel aandacht is - hoe kan het ook anders - voor 'Granny Grey', ofwel 'Silver Glory'. Je ziet het overal om je heen; meer aandacht voor oudere vrouwen en het besef dat grijze haren en een paar rimpels niet synoniem met 'lelijk' hoeven te zijn. Oud worden we allemaal, daar is geen ontkennen aan. Een nieuwe trend is om de ouderdom meer te omarmen dan we in het verleden deden.
granny-grey-01

Deze Age of Beauty collectie herdefinieert leeftijd en in plaats van het maskeren of vechten tegen tekenen van ouderdom, wordt de eigen schoonheid en individualiteit weer onder de aandacht gebracht. Wij vinden dat een mooie ontwikkeling. Rimpels en een paar grijze haren zijn tenslotte ook een teken dat je gelééfd hebt, wijzer bent geworden. In sommige culturen is nog steeds veel respect voor oudere mensen, wij in het Westen kunnen daar nog wat van leren!

granny-grey-02

“Vandaag de dag willen mature vrouwen hun eigen individualiteit vieren zonder de huidige trends te missen,” zegt Simon Ellis, Schwarzkopf’s International Creative Director, waarbij de nadruk wordt gelegd op de kernboodschap van de Age of Beauty collectie. De collectie is gewijd aan de individuele stijlingvoorkeuren van mature vrouwen en biedt technieken en producten aan, die speciaal aangepast zijn aan de veranderende behoeften van hun haar.

granny-grey-04

granny-grey-03

 

 

Kijk ook voor de Essential Looks haartrends najaar 2020