Home Mondkapjes weer verplicht in de salon
Hair update

Mondkapjes weer verplicht in de salon

We dachten er vanaf te zijn: de mondkapjes ... Maar helaas zijn vanaf zaterdag 6 november mondkapjes weer verplicht voor contactberoepen. Heel vervelend voor al die kappers, schoonheidsspecialisten en barbers, die de hele dag zo'n benauwd kapje moeten dragen. Maar ook voor klanten gaat een mondkapjesplicht gelden.

Je wilt vooruit, we wilden allemaal van die nare maatregelen af. Maar helaas stijgen de besmettingen weer, raken de ziekenhuizen voller en met de winter op komst worden nu toch weer extra beperkende maatregelen opgelegd.

Maar ... de salons blijven wél open!

Tja, het is niet anders. De salonhouders kunnen er niets aan doen, dus laten we er bij hen zeker niet over klagen! De mondkapjes zijn vanaf 6 november weer verplicht. Een stapje terug dus. Maar geen reden om niet snel een afspraak te maken voor een fijne behandeling. Want de kappers zullen er geen kapsel minder goed door knippen en kleuren; de barbers zullen blijven scheren en de schoonheidsspecialisten zullen nog steeds fijne treatments blijven geven. De salons blijven gewoon open dus maak een afspraak en steun deze geweldige branche!