Home Milk_shake silver set voor zomers asblond haar: hit or fail?
Onze favorieten

Milk_shake silver set voor zomers asblond haar: hit or fail?

Zilvershampoo is, wat mij betreft, een van de beste uitvindingen qua haarverzorging. Door het ooit blonderen van mijn haar hebben mijn punten een nog wat gele gloed. Veel zonlicht kan dit nog erger maken. Ik ben daarom altijd van de partij als het gaat om een nieuwe zilvershampoo. Velen werken voor mij niet of nauwelijks, dus de vraag is nu echt: wordt deze set een hit of another fail?

 MEER OVER DEZE PRODUCTEN

Mijn grote wens is mooi, asblond haar en daarom kon ik niet wachten om deze Milk_shake silver set voor asblond haar te testen om te kijken of ik van die nare gele gloed af kon komen!

Shampoo & conditioner voor asblond haar

De eerste impressie is natuurlijk de verpakking; simpel maar aantrekkelijk. Je ziet meteen dat het om een zilvershampoo en bijpassende conditioner gaat door de paarse verpakking. Maar toen: die geur! De intense geur van bessen zou mij absoluut al overhalen om dit product te kopen. Ik kan mij niet inhouden als een haarproduct heerlijk ruikt, dus ik zou geen moment twijfelen na het ruiken hiervan.

silver-line2

Ingrediënten

Toch blijft het eindresultaat van een zilvershampoo het belangrijkst natuurlijk. De shampoo bevat een specifieke violet pigment om de gele tinten van het blonde haar te verminderen. Hetzelfde geldt voor de conditioner, welke daarnaast ook melk proteïnen en organische fruitextracten bevat om het haar zacht te maken en vitaliteit te geven.

silver-line3

Conclusie

Ik heb de Milk_shake silver set voor asblond voor ongeveer 3 weken lang getest. Het resultaat? Om eerlijk te zijn, lastig om te zeggen. Ik heb het idee dat het werkt, maar wel minimaal. Na elke wasbeurt viel het mij wel op dat er een paarse gloed op mijn handen te zien was door de shampoo, dus bij de eerste keer had ik verwacht dat dit een geweldig resultaat zou opleveren. Helaas is bij mij het resultaat minimaal. Mijn haar is nog niet helemaal asblond.

Ik zie wel dat de gele gloed een klein beetje weg zijn gevaagd, maar er is geen extreem verschil te zien. Doordat mijn handen wel paars leken na het wassen, denk ik dat producten als deze echt verschillen per haartype. Misschien werkt dit bij een ander wel geweldig. Dankzij de geur heb ik toch erg genoten van deze producten. En niet te vergeten: de conditioner maakt je haar zachter dan ooit!