Home Mijn inzamelactie voor Haarwensen
Hair solutions

Mijn inzamelactie voor Haarwensen

Mijn vak is mijn passie en vaktijdschriften worden verslonden. Zo zag ik ook een advertentie over Haarwensen. Dit is een non profit organisatie, die zich inzet voor kinderen met kanker die een haarwerk nodig hebben. Dat is werkelijk  een geweldig initiatief!

Daar wilde ik wel meer van weten. De website bezocht, en wat schetste mijn verbazing; onder de rubriek aangesloten kapsalons waren maar heel weinig kapsalons uit mijn eigen omgeving aangesloten.

Een unieke kans voor mij dus... Even mailen met Haarwensen en ja hoor ik mag gewoon deelnemen.

Yes...Esmie's Hairstyling in acie voor Haarwensen! Wie aan de spelregels voldoet wordt gratis geknipt! Zo kun je ook  iets betekenen voor deze kinderen. En juist als ambulante kapster bereik je door de mobiliteit een veel grotere doelgroep.

Acties in het land, op de website van Haarwensen trok mijn aandacht! En daar...Een helder moment.....De Ladies Night.....voor een goed doel? ! ?! Moet kunnen...dacht ik. De actie eerst even aanmelden bij Haarwensen en wachten op reactie of goedkeuring. Gelukkig vonden ze het meteen een geweldig idee. Flyers, posters en ballonnen kwamen direct onze kant op.

De bedoeling was geld in te zamelen via een loterij en te knippen voor Stichting Haarwensen.

Helaas mocht dat laatste niet lukken, in mijn omgeving voldeden maar weinig mensen aan de spelregels van Haarwensen. Maar niet getreurd! Haarwensen gaf aan voorlopig genoeg haren van haardonoren te hebben ontvangen, maar te weinig budget. Een goede opbrengst was in dit geval dus veel wenselijker.

En dat hadden we met onze Ladies Night ruim bereikt!

DSC_5829_resized_1

Want de opbrengst door de velen sponsoren, een gigantische loterij en een mini veiling van deze avond was maar liefst € 1040. Een zeer mooi bedrag waar de Stichting Haarwensen weer veel mooie dingen mee kan doen. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen!