Featured Video Play Icon
Home Mijn hoofdhuid 'facial' met Aveda Pramāsana
Testpanel

Mijn hoofdhuid 'facial' met Aveda Pramāsana

Toen ik werd uitgenodigd om de gloednieuwe behandeling van Aveda te ondergaan, was ik meteen enthousiast. Ten eerste ben ik dol op de heerlijk ruikende Aveda producten. Bovendien zijn de Aveda salons altijd schitterend! Aveda heeft een nieuwe productlijn voor de hoofdhuid, Pramāsana. Er zijn 3 thuisproducten en er is een uitgebreide salonbehandeling. Deze behandeling moet je eigenlijk zien als een 'facial' voor je hoofdhuid. Toen ik erover nadacht vond ik het ook wel logisch eigenlijk. Want waarom zou je niet net zo goed voor je hoofdhuid zorgen als voor je gezicht? Gezond haar groeit immers alleen op een gezonde hoofdhuid!

De salon We Care ligt aan een pittoresk kerkpleintje in Soest en meteen na binnenkomst werd ik heel hartelijk ontvangen door kapster Monique. Ik kreeg eerst nog even een rondleiding door de prachtige salon met massageruimte en apart gedeelte voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Je kunt je daar dus van top tot teen laten verwennen met Aveda rituelen.

Het Pramāsana ritueel

Pramasana-01

Daarna mocht ik plaatsnemen in de stoel en legde Monique mij de stappen van het ritueel uit. Eerst wordt mijn hoofdhuid gemasseerd met een speciale borstel die dode huidcellen verwijdert en daarna krijg ik een intensieve reiniging met de speciale Pramāsana Scalp Cleanser. Vervolgens wordt op mijn hoofdhuid een speciaal masker aangebracht, dat na intrekken weer wordt uitgespoeld. En tenslotte wordt op mijn hoofdhuid, met een pipet, de Scalp Concentrate aangebracht en ingemasseerd. Deze laatste stap hoeft niet worden uitgespoeld. Ik ben benieuwd, kijk je mee?

Het resultaat

Pramasana-02

Mijn hoofdhuid voelt fris en tintelend aan, lekker! Ook mijn haar voelt anders, het lijkt iets voller, steviger. Ik krijg de 3 Pramāsana producten mee voor thuisgebruik: De Exfoliating Scalp Brush, de Purifying Scalp Cleanser en de Protective Scalp Concentrate. Binnenkort laat ik jullie weten hoe die mij zijn bevallen!