Home Mijn favoriete zomertrend: Hidden Colors
Get the look

Mijn favoriete zomertrend: Hidden Colors

De kleur is de ziel van het haar. Dus als je nieuwe haarkleur ook nog eens thuis goed wordt onderhouden, dan heb je een goede teamworking! Mijn favoriete kleurbehandeling van dit moment is toch wel de zgn. 'hidden colors'. Dat zijn verstopte haarkleuren in het haar. Voordeel van deze methode is dat klanten een wat uitgesprokener haarkleur kunnen kiezen, zonder dat dit te heftig is voor op het werk of bepaalde gelegenheden.

Deze kleurmethode wordt ook wel 'underlights' genoemd, waarbij de onderste laag van het haar wordt gekleurd en de bovenste laag niet. Hierdoor is deze gekleurde onderlaag niet duidelijk zichtbaar, tenzij je het haar opsteekt. Een ander leuk effect is dat je een soort peek-a-boo effect krijgt als het een keer waait en anderen zien een hint van kleur.

De kleur is de ziel van het haar.

Alle kleuren van de regenboog

Je kunt hiervoor elke kleur uitkiezen, het effect is immers zo subtiel dat het meestal toch niet opvalt. Perfect voor die klanten die het nog niet aandurven om all the way the gaan.

Geen uitgroei

Een ander voordeel is dat je geen last hebt van een uitgroei bij deze techniek. Omdat de kleur alleen zichtbaar is op de onderlaag, wordt een eventuele uitgroei bedekt door de bovenste laag van het haar. Wel zo handig!

Dus heb je zin in iets nieuwe, maar wil je niet meteen met een hele extravagante kleur de straat op? Overweeg dan eens je haar te laten kleuren volgende deze hidden colors methode!