Home Met Milk_Shake Sun & More is je haar sunproof deze zomer!
Hair update

Met Milk_Shake Sun & More is je haar sunproof deze zomer!

Het populaire Italiaanse merk Milk_shake van Z.one Concept voegt nieuwe producten toe aan de zonnelijn Sun & More. En dat is fijn, want met deze warme dagen kan een beetje bescherming geen kwaad! Deze lijn heeft een nieuwe look & feel en bestaat uit 4 bodyproducten en 4 haarproducten die haar & huid beschermen tegen de zon, zodat je straks onbezorgd van de zomer kunt genieten. De producten bevatten diverse natuurlijke ingrediënten zoals quinoa, arganolie, passievrucht, muru muru boter. Naast het feit dat ze heerlijk ruiken, zijn ze ook nog eens heel effectief.

Milk-shake-sun-more-01

Ook je haar beschermen in de zon?

Dat we onze huid moeten beschermen in de zon, weten we inmiddels wel. Maar wat veel mensen niet weten is dat het minstens zo belangrijk is om ook je haar & hoofdhuid in de zomer goed te beschermen. Waarom? Nou, lees dan maar even verder:

 1. VERANDERING VAN PROTEINEN
  Het afbreken en lokaal verlies en achteruitgang van keratine én de toename van de afstand tussen de haarschubben vergroten de porositeit en verminderen de zachtheid en glans van het haar. Het haar wordt stug, pluizig en dof, heeft de neiging om snel te klitten en er ontstaan gespleten punten.
 2. ACHTERUITGANG VAN PIGMENTEN
  Melanine beschermt het haar tegen vrije radicalen van de zon, maar bij overmatige blootstelling aan de zon veroorzaakt dit fotodegradatie, oplichting en vervaging van de haarkleur of deze nu natuurlijk of cosmetisch is.
 3. VERMINDERING VAN HET VOCHTGEHALTE
  Haar dat is blootgesteld aan de zon bevat minder vocht en kan minder vocht absorberen uit de omgeving, dit maakt het haar droog en fragiel.
 4. LIPIDENOXIDATIE
  Oxidatieve stress op de lipiden maakt de haarschacht en de flexibiliteit van het haar zwak. Het haar ziet er breekbaar, hard en droog uit en is moeilijk handelbaar.

Deze professionele producten kun je kopen bij een Z.one Concept kapper, die je meteen kan adviseren hoe je de producten het beste kunt gebruiken. Ben jij al sunproof voor de zomer?