Home Merken Tabitha James Kraan

Tabitha James Kraan

Bij het merk Tabitha James Kraan, opgericht door de Britse haargoeroe Tabitha, vind je haarproducten waar je hart sneller van gaat kloppen.

Biologisch en prijswinnende haarverzorging!

Tabitha James Kraan met gecertificeerde organische haarverzorging heeft meerdere awards gewonnen. Daarnaast bestaat alle producten uit 92% gecertificeerde biologische producten en is de haarverzorging 100% natuurlijk, vegan en niet getest op dieren. Het assortiment bestaat uit (droog)shampoo, 4 in 1 conditioners, haar cleansers en haarolie. De meeste producten van TJK zijn geschikt voor alle haartypes. Wel wordt er soms een onderscheid gemaakt tussen donker en licht haar en zijn sommige producten verkrijgbaar met verschillende samenstellingen. Hierdoor kan de geur bijvoorbeeld net wat anders zijn.

Lees bij voorkeur goed de omschrijvingen van het product. Daarnaast staat in de omschrijving precies wat het product voor je haar kan betekenen. Zo is de 4 in 1 conditioner van TJK zeer geliefd omdat hij alle lagen van je haar verzorgt. De haar cleanser is bovendien een revolutionair product dat reguliere shampoo vervangt.

Voor consumenten: www.tabithajameskraan.nl