Zakelijk

merkagina

WieWatHaar is medio 2010 is opgestart en biedt als eerste een onafhankelijk platform waar kappers en haarproducten kunnen worden gevonden en vergeleken. Er bestaat geen website waar je reviews en informatie kunt vinden over meer dan 6000 producten én 22.000 salons. Bijna iedere inwoner van Nederland en België gaat regelmatig naar de kapper of een andere beautysalon en jaarlijks wordt er miljoenen uitgegeven aan haarproducten. WieWatHaar is een uniek platform om juist die specifieke doelgroep te bereiken.

Advertentiemogelijkheden

  • Online

    Denk aan advertorials, banners of hotspostpositie. Een advertorial is een artikel, door ons geschreven, dat helemaal gaat over uw merk of product. Voordeel van deze vorm van adverteren is het onafhankelijke karakter ervan. Daarnaast is het mogelijk om op verschillende plekken op de website banners te plaatsen. U kunt zelf bepalen op welke pagina’s uw banner verschijnt. Ook bieden we een hotspotpositie op de homepagina aan. Uw logo is duidelijk zichtbaar met een link naar het artikel. Dat artikel kan zowel een advertorial of een speciale actie zijn.

  • Acties

    Wij houden van het organiseren van leuke acties! Denk aan mail&winacties, het weggeven van samples en nog veel meer. Deze acties zijn bedoeld om onze bezoekers extra te verwennen met leuke producten en behandelingen. Hierdoor ontstaat een positieve binding met het merk. Wilt u ook uw product of dienst promoten op WieWatHaar? Vertel het ons en wij denken graag mee!

  • E-mail

    U kunt een merk, product of kapsalon onder de aandacht brengen in onze nieuwsbrief of door middel van een speciale e-mail, geheel in het teken van uw merk of salon.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om onze tarievenlijst aan te vragen. marit@wiewathaar.nl

mis geen kortingen, acties en beautytips en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden voor Sign-up members
* = verplicht veld