Home Marriët Gakes naar Davines
Hair update

Marriët Gakes naar Davines

Davines Nederland maakt bekend dat hairstylist Marriët Gakes de nieuwe Davines International Colour Ambassador wordt. Marriët werd maar liefst 4 keer Hair Colour Technician of the Year (2008, 2012, 2013 & 2014) en in 2015 is ze opgenomen in Hall of Fame van de Coiffure Awards.

Ze wordt ook wel de Nederlandse 'queen of color' genoemd en werkt al jaren voor toonaangevende magazines in binnen- en buitenland. Haar een private salon op de Herengracht 227 in Amsterdam, is een walhalla voor haar klanten, onder wie veel BN-ers, zoals Victoria Koblenko, Georgina Verbaan en Loes Harverkort.

Healthy hair

Marriët houdt van gezond en glanzend haar en vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom werkt ze het liefst met duurzame producten met oog voor de planeet. Dar verklaart ook haar overstap naar het eco-friendly merk Davines dat zich al jaren inzet voor dit onderwerp.

Meer lezen over Marriët Gakes?

Marriët Gakes toegevoegd aan 'Hall of Fame'

Actrice Georgina Verbaan zei ooit over haar: “Marriet is een haarmagiër, ze heeft mijn haar ooit van een wisse dood gered en sindsdien mag niemand anders er meer aan komen. Ze kan alles, maar -en dat is in het geval van mijn beroep erg fijn- ze zorgt er altijd voor dat het bij me past en natuurlijk is. Toch laat ik haar gerust experimenteren. Ze is voor mij de beste en ook nog eens de liefste.”