Home Mannentrends 2018: The Lost Boys of Peter Pan
Get instyle

Mannentrends 2018: The Lost Boys of Peter Pan

Misschien zijn dit nu niet direct de kapsels die we bij een barbershop kunnen verwachten, maar haarstylist Gianni Bach laat met deze collectie zien wat er nog meer mogelijk is met mannenkapsels.

Hij liet zich inspireren door de 'Lost Boys' uit Peter Pan, die veilig werden ondergebracht in Neverland. Deze collectie is dan ook een eerbetoon aan alle vergeten mensen van de wereld die moeten vluchten voor geweld, honger en oorlog. Hij ziet het als onze plicht om deze 'lost boys' een onderkomen te geven!

Gianni-Bach-men-01

We all have this duty … We are going to rescue these children and give them a "NeverLand

Gianni Bach

In NeverLand kon een kind voor eeuwig kind blijven en fantaseren. Waarschijnlijk wilde Gianni dat ook wel en hij heeft zich dan ook als een kind uitgeleefd met deze collectie fantasievolle kapsels. Als je door de styling heenkijkt, zijn die trouwens best te vertalen naar een draagbaar herenkapsel, wat denk jij?

Photo: Pedro de Vilhena assited by Isabel Rebordão | Hair/styling: Gianni Bach  | Make up: Gianni Bach by SLA Paris | Production: Cláudio Xavier | Met dank aan:Academy of Dance and Performing Arts