Home Make-up & haar inspiratie voor de feestdagen!
Beauty forecast

Make-up & haar inspiratie voor de feestdagen!

Sinterklaas is alweer achter de rug, maar er komen nog meer leuke feestdagen aan! Dat betekent dat we heerlijk uit mogen pakken met onze make-up en haar creaties. Weet jij nog niet wat voor make-up look jij gaat rocken? Hier een paar inspiratie beelden om er op je best uit te zien tijdens de Kerst en Oud & Nieuw.

Experimenteer met glitter en hou je dit keer niet in! Want als het feest is mag je best een beetje shinen. Glitter op je ogen, jukbeenderen en lippen, vergroten het feestgevoel. Laat je inspireren door deze mooie voorbeelden hieronder. Zorg wel voor een goede basis en houd altijd poeder en concealer bij de hand. Want met die losse glitter en parelmoer eyeshadows kun je snel wat knoeien en je wilt natuurlijk niet op je feestje arriveren met donkere vlekken onder je ogen!

Meer make-up inspiratie

Ale je het glans & glitter accent op je ogen legt, wees dan voorzichtig met je haar en mond. Zorg in ieder geval dat je je focust op één onderdeel van je gezicht, anders zien de andere feestgangers door de bomen het bos niet meer als jij binnenkomt. Less is more, hoe tegenstrijdig dat mag klinken in deze context. Maar kies iets waar je trots op bent. Heb je mooie jukbeenderen? Focus je daar dan op. Een volle mond verdient aandacht en grote, sprekende ogen ook. Of is jouw haardos indrukwekkend? Kies dan eerder voor een uitbundig kapsel en meestal voldoet een klassieke eyeliner en wat lipstick dan voor de rest van je gezicht.

Doordat we hier focussen op veel glitter (en hier mag het echt wel een beetje more zijn), zijn de kapsels simpel en au naturelle gehouden. Want ook voor je partylook geldt: vind de juiste balans. En vergeet niet: enjoy! De voorpret is soms even leuk als de happening zelf!

Glitter all over!

collage2

Glitter & Glamour

collage3

Zwoele smokey eyes & donkere lippen

collage4

Natural beauty

collage1


Weet jij al welke look je gaat maken voor Kerst of Oud & Nieuw?

Lees ook de tips van Juliette den Ouden: Hair- & make-up Artist Juliette den Ouden: “Niemand hoeft perfect te zijn om mooi te zijn”