Home 'Madame Butterfly' Hester toegevoegd aan Hall of Fame!
Hair update

'Madame Butterfly' Hester toegevoegd aan Hall of Fame!

Ze mocht niet meer meedoen dit jaar omdat ze het maximale al gewonnen had; Hester Wernert Rijn sleepte vorig jaar haar 3e Hairdresser of the Year titel in de wacht en werd daarom dit jaar toegevoegd aan de 'Hall of Fame'.Omdat ze vorig jaar de toitel won, mocht ze gedurende deze Coiffure Awards uitreikingen een show geven en die hield ze heel dicht bij zichzelf.

Vlinders

hester01

Haar liefde voor vlinders, haar liefde voor de Wella Family, het prachtige COTY logo, inspireerde haar om een paarse vlinder look te integreren in de show. Een look die de jarenlange samenwerking, steun en vreugde symboliseert tussen Wella Professionals & Hester Wernert-Rijn.

INTERVIEW HESTER

`Hester Wernert Rijn">Ik ben superblij met mijn plekje in de Hall of Fame! Drie keer is scheepsrecht bij de Coiffure Award en omdat dit mijn 3e Hairdresser of the Year titel is, mag ik niet meer meedoen. Logisch, ik sta in de Hall of Fame, wat wil ik nog meer? `

De wereld van Hester

hester02

De show was een mix van passie, dromen, natuur, fantasie, punk en rock & roll en nam iedereen mee in de wereld van Hester Wernert-Rijn van jongs af aan. Het was een terugblik op het begin van haar carrière 16 jaar geleden, nam je mee tot aan dit moment waar ‘haar’ en mode centraal staan in haar visie, gaf weer wie zij is, waar ze voor staat en wie haar dierbaren zijn. Altijd trouw blijven aan jezelf, altijd geloven in jezelf, keihard werken, streven naar het hoogste niveau, toonaangevend willen zijn, origineel durven zijn en liefhebben, is het gevoel waar de show ‘Down memory lane with Hester Wernert-Rijn’ mee is gecreëerd en is het gevoel dat Hester Wernert-Rijn aan ‘the next generation’ wilde meegeven.

Lees ook ; Hairdresser of the Year Hester over het verhaal achter haar succes