Home MAATWERK Kleurbescherming Special
Onze favorieten

MAATWERK Kleurbescherming Special

Na de zomer is het heerlijk om je haar weer lekker uitgebreid te laten kleuren door een professional! Maar let dan wel op de kwaliteit van je haar, want al zijn de meeste haarkleuringen de laatste jaren steeds milder geworden, het is nog steeds belangrijk om je haar goed te beschermen en verzorgen na de kleurbehandeling. Met de nieuwe Fibre Clinix lijn van Schwarzkopf Professional wordt dat nu wel heel gemakkelijk, want bij deze producten krijg je bij de kapper een haaranalyse op maat! Vraag je Schwarzkopf kapper om advies en laat je haar onbekommerd kleuren & stralen!

1. FIBRE CLINIX HYDRATE BOOSTER - deze in-salon treatment balanceert het vochtgehalte van het haar en verbetert de elasticiteit.


2. FIBRE CLINIX VIBRANCY TREATMENT COLORED HAIR - dit masker versterkt de haarstructuur, zorgt voor kleurbehoud en geeft het haar een schitterende glans!


3. FIBRE CLINIX VIBRANCY SHAMPOO COLORED HAIR - reinigt je gekleurde haar op milde wijze en beschermt en verlengt de levendigheid van de kleur.

Together. A Passion For Hair We are always Reinventing hair. Dit is de passie van Schwarzkopf Professional. Al 120 heeft dit merk zijn bestaansrecht meer dan verdient . Met duizenden patenten in de haarverzorging zijn ze een ware professionele speler op de markt! Ze mogen zich bij de top drie haarverzorgingsmerken ter wereld plaatsen. Wereldwijd zijn ze bekend. Lees hier meer!