Home Look Book Haarcreaties 2016
Get the look

Look Book Haarcreaties 2016

In de mailbox zitten soms de mooiste haarcollecties; creaties van topkappers die zich helemaal kunnen uitleven in hun vrije werk. Draagbaar? Nee, vaak niet. Maar als je goed kijkt naar de details, kun je er wel veel inspiratie uithalen. Sla de foto's op die je mooi vindt en omschrijf heel goed naar je kapper waarom je dat detail zo geweldig vindt. Ga de discussie aan met je kapper en samen komen jullie misschien wel tot een heel nieuw kapsel!

Pixel Color

Shot_01_368 Shot_02_003

Met de nieuwste haarkleuringen kunnen kappers echte kunstwerkjes maken. Wat vind je van deze prachtige patronen op het haar? (Beeld: Davines)

Color Bangs

CG-AMAZONES-5

CG-AMAZONES-8

Alleen een kleuraccent bij je pony of lok, kan een verrassend effect geven. Gedurfd, anders en héél trendy! (Beeld: Christophe Gaillet)

IJSPRINCES

Francis2 Francis1

Een beetje pluis mag en dan het liefst witblond. Deze kapsels doen denken aan gepoederde pruiken van weleer, toen de dames zich nog terugtrokken in hun boudoir. Heb je blond haar? Probeer dan eens een paar tinten lichter en houd de kleur zo koel mogelijk. (Beeld: Francis Schroembges)

Haarweefsels

CG-AMAZONES-6

Misschien pakt je kapper niet meteen zijn borduurnaald als hij dit ziet, maar als je zelf een beetje handig bent ... leuk voor een feestje of festival. (Beeld: Christophe Gaillet)

Tribal Tail

staart

Een strakke staart wordt helemaal bijzonder als je er touwtjes in knoopt. Gebruik hiervoor plastic band in een mooie kleur en bevestig ze op gelijke afstand van elkaar. (Beeld: Christophe Gaillet)

Triangle Pins

Thomas Kemper1 Thomas Kemper2

Deze schuifspeldjes koop je gewoon bij de drogist! Door ze in een geometrische vorm in je haar vast te zetten, ontstaat er een haarsieraad. Dit kan je gewoon thuis uitproberen, have fun! (Beeld: Thomas Kemper)

Two-way Bob

Koffijberg-bob

Pittige bob met pony die je op twee manieren kunt dragen; messy door er wat wax of paste in te doen of juist glad & glanzend geföhnd. Als je heel goed oplet, zie je dat de pony niet helemaal rechtloopt. Heel subtiel, maar hieraan herken je wel de hand van een goede kapper en dat maakt dit kapsel net weer anders! (Beeld: Kimm Koffijberg)

Welk kapsel of detail vind jij mooi en wil je aan je kapper laten zien?