Home Lente/zomer kapsel 2016 Stella McCartney
Get the look

Lente/zomer kapsel 2016 Stella McCartney

Bea Watson, Aveda’s Global Educator Hair Styling, creëerde “volle, krachtige paardenstaarten met gladde zijkanten” voor Stella McCartney’s debuut in Dubai.
Al dansend showden de modellen hun outfits naast hardlopers, yogi’s dansers en spinners. Ze schitterden in prachtige, ellenlange jurken in crème-, perzik-, mandarijn- en citroenkleurige tinten.

Voor dit event wilden we een easy going haarlook creëren die je gemakkelijk zowel op je werk als de sportschool kunt dragen.

PicMonkey Collage1

Zo maak je deze elegante paardenstaart:

Stap 1: Spray het haar in secties van de wortels tot de punten in met Aveda Thickening Tonic. Kam het door.

Stap 2: Droog het haar met een ronde borstel met mondstuk om de warme lucht direct op ieder gedeelte van het haar te blazen.

Stap 3: Creëer een zijscheiding wanneer het haar nog warm aanvoelt en zet het achter de oren vast.

Stap 4: Borstel het haar naar achteren in een lage staart of bind het bovenop het hoofd vast met een elastiekje voor een sportievere look.

PicMonkey Collage2

Stap 5: Om het elastiekje te verbergen draai je een kleine haarlok rondom de basis van de staart en zet je het vast met een speldje. Spray het haar in met Aveda Control Force™ Firm Hold Hair Spray voor fixatie en bescherming tegen vocht.

Stap 6: Gebruik een puntkam om het haar van voor naar achter over het hoofd glad te strijken.

Stap 7: Maak met een stijltang de staart glad en stijl.

Stap 8: Spray tenslotte Aveda Control Force Firm Hold Hair Spray in je handen en breng het aan over de hele lengte van de staart.

Zou jij deze look proberen?