Home Kun je sporten met een haarwerk?
Stylist

Kun je sporten met een haarwerk?

Kun je sporten met een haarwerk of crownextension?

Ja! Het is wel degelijk mogelijk om te sporten met een haarwerk of haarstuk. De bevestigingstechniek van een haarwerk of haarstuk bepaald welke sport je kunt uitoefenen of niet. Het is juist de bedoeling om je bewegingsvrijheid terug te krijgen en alles te kunnen doen voordat het haarverlies speelde.

Zonder angst sporten

In het dagelijkse leven moet je actief kunnen bewegen, kunnen  fietsen, joggen, fitnessen of een stormachtige strandwandeling kunnen maken zonder dat het haarwerk of haarstuk afwaait of verschuift (de angst van vele vrouwen). Er zijn zelfs bevestigingstechnieken voor de meer extremere sporten zoals voetbal, hockey of zelfs kickboksen. Het schuiven van haarwerken of crownextensions wordt in het algemeen nog lastiger bij langere haarlengtes vanaf 35-50 cm vanwege de zwaartekracht van de haren, maar dit is nu verleden tijd.

Sportcaps

Om een voorbeeld te geven zijn er speciale sportcaps. Deze haarwerken zijn uniek en maken het mogelijk niet elk moment aan je hulpmiddel te denken. Zit het wel recht, blijft het wel zitten? ziet niemand dat ik een crownextension, haarwerk of haarstuk draag.

Wij hebben naast deze haaroplossing ook de crownextension met flexibele draad ontwikkeld. Een super uitvinding die het mogelijk maakt om te kunnen doen wat je wilt. Zo hebben we een kickbokster als klant die over de hele wereld deelneemt aan kickbokswedstrijden.  Daarnaast traint deze dame vijf keer in de week, doucht nadien, gaat de sauna in, en slaapt met haar crownextension. De crownextension wordt dus zeer intensief gedragen. Er zijn geen slijtageplekken of haarverlies te ontdekken, het geeft geen haarschade aan het eigen haar wat nog aanwezig is. De knoop en bevestigingstechnieken zijn uniek van deze crownextensions.

Nieuwe technieken

De ontwikkeling van de crownextension gaat steeds verder en de nieuwe ontwerpen zijn nog beter dan de vorige. Naast het beste onbewerkte Europese haar wat wordt gebruikt voor de caps en crownextensions,  is deze bevestigingstechniek opnieuw verbeterd. Het is nu zo dat je de crownextension bijna niet meer voelt zitten op het hoofd. Heb je dus Alopecia Androgenetica of Alopecia totalis/universalis, en ben je een sportief type dan is het zeker een aanrader om eens te informeren naar deze mogelijkheden.