Featured Video Play Icon
Home Kleurinspiratie 2017: Kapsels met sterallure
Get the look

Kleurinspiratie 2017: Kapsels met sterallure

Angelo Seminara is misschien wel een van de meest creatieve kappers van dit moment. Wereldwijd bekroond en nog steeds weet hij telkens weer te verrassen. Voor het Italiaanse kappersmerk Davines bracht hij onlangs een S/S collectie uit die is geïnspireerd door de sterren van vroeger. Star Icon heet de collectie en we zien modellen die ons doen denken aan kapsels uit de twenties tot en met de jaren 80.

De kleuren zijn intens en sprekend met veel koele tinten. We zien de korte bob van Louise Brooks, de zwoele watergolven van Marilyn Monroe en de pixie van Mia Farrow en het korte haar van model Twiggy. Maar ook de getoupeerde look van Brigit Bardot en de big hair kapsels uit de eighties van Madonna en Blondie zien we terug.

Maar als je goed kijkt, zitten deze kapsels boordevol elementen van nu. Zo heeft 'Louise Brooks' geen pikzwart haar, maar zitten en donkergroene accenten door. En Marilyn is niet blond, maar heeft een trendy grey met groen-nuances. Wij vinden het resultaat prachtig en stiekem mooier dan de originelen.

Welke look is jouw favoriet?

Davines-03 Davines-02 Davines-01

Hair: Angelo Seminara, Davines Artistic Director | Colour: Edoardo Paludo Davines International Creative Colour Ambassador | Make Up: Laura Dominique | Photographer: Andrew OToole | Stylist: Niccolò Torelli