Home KLAPP Moederdagbox met Cream Ultra & Enzyme Peeling review
Testpanel

KLAPP Moederdagbox met Cream Ultra & Enzyme Peeling review

Happy mothers day! Een leuke frisse kadobox met daarin een facecare set van Klapp werd bij mij thuisbezorgd. Klapp is een merk waar ik niet mee bekend ben, dus lang leve internet, even aan de google:

Klapp Cosmetics is pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen, "Made in Germany" wordt daarbij als onze kwaliteitsbelofte gezien.

Meer dan 35 jaar ervaring en continue research naar en ontwikkeling van hightech ingrediënten en -methoden leiden tot een grotere tevredenheid over het behandelingsresultaat bij de Klapp consument.

Duitse producten staan over het algemeen bekend om hun goede kwaliteit dus ik ga met goede moed aan de test.

Klapp

In de kadobox zitten 2 producten, nl. de Cream Ultra en een Enzyme Peeling. Voordat ik de dagcrème ga gebruiken maak ik mijn huid eerst schoon met de Enzyme Peeling.

Klapp Enzyme Peeling

Klapp-peeling

Dit is een peeling op enzymatische basis (dus geen korreltjes of zuren maar deze peeling is eiwitsplitsend). Dode huidcellen en verhoorningen worden verweekt. De activiteit van de talgklieren wordt genormaliseerd en de antibacteriële werking voorkomt ontstekingen. De huid wordt weer helder, ze voelt zacht en glad aan en haar opnamevermogen verhoogt aanzienlijk.

De peeling zit een schattig pompje, die gemakkelijk te doseren valt. De peeling is een stevige substantie die “vol” ruikt. Er is maar weinig voor nodig om te gebruiken. Ik gebruik de peeling op een natgemaakte pad en maak mijn huid hiermee voorzichtig schoon. De eerste paar keren vond ik de peeling een zeer onaangenaam gevoel achterlaten op mijn huid. Het voelde alsof ik iets te lang in de zon had gezeten en ik heb serieus overwogen om te stoppen met testen van dit product. Dit werd na een paar keer gebruiken iets minder en in combinatie met de dagcrème zag ik overduidelijk resultaat. De oneffenheden op mijn kin zijn zo goed als verdwenen na het gebruik van deze peeling. Na de peeling smeerde ik mijn gezicht in met de Cream Ultra.

Klapp Cream Ultra

Klapp-cream

Cream Ultra is een hoogwaardige dagcrème met de revitaliserende eigenschappen van vitamine A-palmitaat en de kalmerende werking van D-panthenol en allantoïne (verzacht en beschermt de huid). Voor alle rijpe, naar atrofie (dunner wordende huid) neigende huidtypes. Met natuurlijke lichtbeschermingsfactor.

De Cream Ultra zit is een mooi helder potje, de crème is stevig van structuur maar brengt goed aan en trekt snel in de huid. De geur is opvallend, erg kruidig en mannelijk. Persoonlijk vind ik het een fijne geur en stoort het mij niet dat je deze geur na het opbrengen een tijdje blijft ruiken.

Conclusie

Mijn gezicht voelt na een periode van intensief gebruik van deze 2 producten, erg zacht aan. De oneffenheid, vooral op mijn kin, zijn zo goed als verdwenen en mijn huid ziet er verzorgd en rustig uit. Deze 2 verzorgingsproducten van Klapp zijn mij zeer goed bevallen en ik ga zeker door met het gebruik hiervan.