Home Keeping up with the Kardashians? Jaimie probeerde hun haarproducten
Onze favorieten

Keeping up with the Kardashians? Jaimie probeerde hun haarproducten

De Kardashians zijn lekker bezig met het creëren van al die nieuwe make-up en haarproducten die wij gretig proberen te bemachtigen. Vanwege mijn dikke bos Aziatische lokken was ik zeer benieuwd naar de 'Black Seed Oil' haarproducten die dit jaar zijn gelanceerd. Ik test voor jullie de shampoo, conditioner, leave-in conditioner en het masker. Kijk je mee?

Wat me als eerste opvalt is de lichtzoete, warme, bloemige geur van bijna ieder product. Ik zou het omschrijven als muskusachtig. Het is een geur die op de een of andere manier erg bij de Kardashians past. De verpakkingen zijn in een lekker groot formaat waar je lang mee kunt doen. Ook zijn de haarproducten vrij van sulfaten, parabenen, gluten en niet op dieren getest. Dat zijn al aardig wat pluspunten zonder dat ik ook maar iets gebruikt heb!

Het 'Black Seed Oil' wat in de producten verwerkt zit komt van geperste zaden van de Nigella Sativa plant. Deze plant kan zich goed staande houden in extreem droge omstandigheden. De olie die uit deze plant wordt gewonnen is rijk aan vetzuren als Omega-3 en Omega-6 en versterken het haar. Daarnaast zitten er diverse antioxidanten en vitamines in die de conditie van het haar gezond houden en een schitterende glans geven. Klinkt veelbelovend!

Kardashian Beauty Rejuvenating Shampoo & Conditioner

kardashian-shampoo-conditioner

Allereerst de 'Rejuvenating' shampoo. Dit zit in een luxe zwarte verpakking met oudroze letters. Op de achterkant staat:
''Verjongende shampoo op basis van zwarte zaadolie reinigt het haar voorzichtig en werkt onzuiverheden weg. Ondertussen herstelt het de natuurlijke kracht en glans met de luxueuze voordelen van zwarte zaadolie. Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op nat haar. Gelijkmatig van de wortels tot de haarpunten verdelen. Spoel vervolgens met water. Breng voor de beste resultaten hierna Kardashian Beauty Rejuvenating Conditioner aan.''

Tijdens het aanbrengen schuimt de shampoo prima. De geur zou ik omschrijven als luxe, warm en bloemig. Het beste pluspunt van deze shampoo is dat het mijn haar reinigt zonder het droog achter te laten.

Dan de 'Rejuvenating' conditioner. Op de achterkant staat het volgende:
''Verjongende conditioner op basis van zwarte zaadolie herstelt droog, beschadigd haar door de verminderde vochtigheid weer aan te vullen en het haar te hydrateren met essentiële vitamines en antioxidanten voor een glanzende, gladde, kroesvrije afwerking. Gebruiksaanwijzing: Breng na het wassen met shampoo de conditioner aan op vochtig haar en verdeel die gelijkmatig vanuit het midden van het haar tot de haarpunten. Spoel vervolgens met water.''

De substantie van deze conditioner is niet te dun en niet te dik. Nadat ik het eruit heb gespoeld voelt mijn haar net wat zachter en gladder dan normaal. De geur is ook nog lichtjes aanwezig.

Kardashian Beauty Liquid Hydratation Masque

kardashian-masque

Toch was ik het meest benieuwd naar het 'Liquid Hydration' masker, omdat ik deze zomer echt mijn haren heb verwaarloosd met zeewater en stylingtools. Kardashian zus Khloe zegt ook dat dit product een van de persoonlijke favorieten is van de Kardashian zussen. Dit is wat er op het product staat:
''Dit masker met zwarte zaadolie en diepe vochtinbrengende werking zorgt voor de indringing van voedingsmiddelen in droog, beschadigd, overwerkt haar om de glans en de algehele conditie van het haar te herstellen. Gebruiksaanwijzing: Verwijder na de shampoobeurt overtollig water van het haar en breng het masker aan vanaf het midden van de haarschacht tot de punten. Verdeel gelijkmatig en laat gedurende 5-10 minuten inwerken en spoel. Herhaal, indien nodig.''

Nadat ik het masker had gebruikt had ik nauwelijks last van pluizige haren. Ook was mijn haar enorm zacht. Er wordt geadviseerd om dit masker 5-10 minuten in te laten werken, maar je zou het eventueel een uur kunnen laten zitten om je haar écht een boost te geven. Mijn haar is hierna helemaal gehydrateerd.

Kardashian Beauty Leave-in Conditioner Mist

kardashian-leave-in

Dan de 'leave-in' conditioner. Dit product is bedoeld ter bescherming tegen stylingtools en om je haar beter te ontklitten. De spray applicator doet het niet altijd even goed waardoor het product niet perfect verdeeld wordt. Daarom sprayde ik het goedje meestal in mijn hand en verdeelde het dan over mijn haarpunten. Ook vind ik dat dit product iets anders ruikt dan de rest in deze lijn. Hij is net wat minder warm en wat zoeter.

Kardashian Beauty Elixer Intense Repair Treatment

kardashian-elixer

Last but not least, de Elixer! Productomschrijving: ''Een zeer geconcentreerde herstellende behandeling ontwikkeld om de tekenen van haarbreuk- en beschadiging te herstellen.''

Via een soort pompje komt het product eruit als een soort van gel-olie. Hierna heb ik het in mijn punten aangebracht om ze te hydrateren en minder te laten pluizen. Het geeft ook een subtiel glansje aan mijn haar. De muskusachtige geur is in dit product wel wat sterker aanwezig, maar niet te overheersend.

kardashian-voor-na2

Al met al zijn het schitterende producten voor het haar en zal ik met name het masker zeker nog eens aanschaffen. Ik ben ook heel benieuwd naar de droogshampoo van de Kardashians, dus wellicht zien jullie daar binnenkort ook een review van.

Kenden jullie Kardashian Beauty al?