Home Kapster Karin reddende engel na vervelende DIY haarverfervaring
Stylist

Kapster Karin reddende engel na vervelende DIY haarverfervaring

Het is zo verleidelijk; die mooie beloftes op dat pakje bij de drogist geloven en flink wat geld uitsparen ... maar die mooie foto op de verpakking is meestal van een model dat het haar helemaal niet zelf kleurt, maar dat wijselijk aan een vakman of -vrouw overlaat!

Op WieWatHaar komen dagelijks vele testimonials voorbij en soms valt er eentje op. Zoals deze van een klant die zo eerlijk was om toe te geven dat ze zelf met een pakje verf van de drogist aan de slag was gegaan met ellendige gevolgen. Iedereen heeft het weleens gedaan, zeker op een moment dat het financieel niet zo goed uitkomt om naar de kapper te gaan.

Dan denk je vele euro's te kunnen besparen door zelf voor kappertje te gaan spelen en je eigen haar te kleuren. Soms gaat dat goed, al is het eindresultaat eigenlijk nooit te vergelijken als wanneer je een kapsalon verlaat. Maar vaak gaat het ook helemaal mis en wie kan het dan oplossen? Jawel, de kapper! Zoals de redder in nood, kapster Karin, die de klant hieronder weer een gelukkig mens kon maken.

"Vanmorgen met buikpijn de kapsalon binnen gelopen, omdat ik eigenwijs zelf mijn haar verknald had met verven (lees: paars, geel, oranje, grijs uitgeslagen). Kapster Karin keek me bedenkelijk aan wat het reddingsplan zou kunnen zijn en wat ben ik geweldig, kundig en goed geholpen. Mooie lichte kapsalon, fijne sfeer, gezellige praat en lekkere koffie. Echt doorgevraagd naar mijn wens en steeds gecheckt hoe ik het vond. Ik ben als een gelukkig mens weer buiten gelopen."

Wij vonden deze review de moeite van het vermelden waard. Om even stil te staan bij het bijzondere werk dat kappers doen; ons mooi maken en bovenal - ons een gelukkig gevoel te gene als we de salon weer uitlopen. Bedankt kapster Karin en alle andere kappers!

Cover: Chloe Kala