Home Kapster Esmie test nieuw Nederlands merk POP
Onze favorieten

Kapster Esmie test nieuw Nederlands merk POP

Het merk POP staat voor "Perfect on People" en viel mij direct al op social media op. Een geheel nieuw merk van Nederlandse bodem met een mooi fris stijlvol jasje.

Daar wilde ik natuurlijk meer van weten. Je kon je als testkapper aanmelden en dat met een perfecte regeling. Betaling vindt pas plaatst na een test periode van 3 maanden. Indien de producten bevallen mag je deze houden tegen een zeer scherpe prijs. Zo niet stuur je alle overige onaangebroken producten terug. Wat rest is wat je betaalt. Een mooie manier om eens met een ander merk in contact te komen, zonder al te veel risico te lopen.

Vol enthousiasme ben ik gestart. Als eerste de Silver Shampoo. Een product dat ik al lang miste in de lijn van professionele producten waar ik tot nu toe meewerkte.

POP Silver Shampoo

pop-silver

En met geweldig succes, eindelijk een product wat doet wat het beloofd. Boordevol violet pigmenten, neutraliseert de gele gloed in het haar. Ideaal voor blond, grijs en wit haar.

esmie-silver

Het product is zeer zuinig in gebruik. En geeft direct zichtbaar resultaat. Na 1 x wassen waren mijn blonde haren, en zeker de lichtere punten voorzien van een grijstint. En dat zonder verven. Het heeft mijn voorkeur een klein beetje Silver Shampoo te mengen met de POP volume shampoo. Om de kleur goed bij te houden.

Van deze zelfde lijn bestaat er ook de Red Shampoo, boordevol pigmenten. Deze heb ik helaas nog niet kunnen testen.

De Repair Shampoo/ mask zijn absoluut aan te bevelen voor mensen met zwaar,stug en beschadigd haar. Mijn haren worden te zacht. De Volume Shampoo heeft een lift-up werking waardoor het het voller aanvoelt en perfect in model blijft zitten. Ideaal voor dun en futloos haar en werkt licht ontvettend.

De geuren zijn opmerkelijk vrij zacht, neutraal maar volgens de mannen na een geur test, soms te zoet. Iets waar Pop misschien nog aan kan werken, een speciale mannenlijn.

POP Leave-in Spray

pop-leave-in

De leave-in spray verzwaard het haar niet en is ideaal om glad mee te föhnen of te stylen. Gaat het pluizig haar tegen, tot grote vreugde van mijn dochter. En nog belangrijker het werkt anti statisch, ideaal zodra het buiten weer kouder wordt.

De hairspray's geven voldoende stevigheid, met behoud van souplesse in het haar. Behalve voor de getoupeerde "poofy" koppie's waar het kapsels liefst de hele week super in model moet blijven zitten. Bij dit soort modellen laat de stevigheid iets te wensen over.

Fiber, gel, paste en de pommade producten voldoen aan alle verwachtingen. Ten slotte prijs/ kwaliteits verhoudingen zijn prima.

prijzen

Vooral voor de consument  waar niet alleen een goede verzorging met de juiste producten beperkt blijft tot bij de kapper, maar ook thuis kan worden voort gezet.