Home Kapsels winter 2016
Kapsels

Kapsels winter 2016

Als reactie op de korte kapsels van de zomer, zijn de kapsels in de winter van 2016 weer lekker lang. Belangrijk hierbij is vooral dat je kapsel in 2016 gezond moet zijn. We zagen dit al op de catwalk tijdens de fashion week. Ben jij benieuwd naar de andere trends voor kapsels in de winter van 2016? Lees dan snel verder!
Gezond haar staat centraal voor de winter kapsels in 2016. Heb je geen zin om je haar in allerlei bochten en vlechten te wringen? Geen probleem! Ongetemd haar mag namelijk tijdens de winter 2016 ook gezien worden. Laat je kapsel losjes hangen zoals je uit bed bent gekomen. Doe een leuke muts op en klaar is kees!
De knot zien we tijdens de winter 2016 ook terugkomen. Hij mag wel iets minder messy dan in 2015. Je kapsel mag lekker strak naar achteren in een knotje gedraaid worden. Zorg ervoor dat je haren niet in je gezicht hangen en dat het er, wederom, verzorgd uitziet.
Kapsels in de winter van 2016 mogen feestelijk versierd worden door accessoires. Denk bijvoorbeeld aan haarbandjes, clipjes en spelden. Klein detail bij deze accessoires is dat ze flink mogen glitteren! Wat we tijdens de winter 2016 ook gaan zien, zijn de blaadjes en bloemetjes die we al eerder tijdens het voorjaar van 2015 zagen. Maak je knotje af door hem te versieren met haar-kleurige bloemen en blaadjes.
Andere kapsels die we mogen zin in de winter 2016, zijn kapsels met krullen! Schuif de wavy-beach-look aan de kant en maak plaats voor de échte krullen! In de winter van 2016 zien we namelijk liever krullen dan golven. Ook bij dit kapsel hoeven je krullen niet perfect te zijn. Laat ze de vrije loop, een beetje warrig mag, maar zorg ervoor dat het wel verzorgd blijft. Combineer dit winter kapsel met glimmende accessoires en je bent ready to go!
In de winter van 2016 zien we als laatste kapsel een scheiding aan de zijkant van het hoofd. Laat je haar losjes hangen, zorg dat het er gezond uit ziet en plaats je scheiding in het midden.
Wat wordt jouw kapsel in de winter van 2016?