Home Kapsels met power bij AMI Kappers
Kapsels

Kapsels met power bij AMI Kappers

Elk jaar ontwikkelt AMI Kappers een eigen haarmodelijn. Deze werd 10 maart gepresenteerd in een prachtige oude kerk in Deventer.  De collectie staat dit jaar in het teken van Empowerment. De kapsels stralen power en vrouwelijkheid uit, waarbij ook de mannen een zachtere kant mogen laten zien.

AMI-haarlijn-2018-2 (1)

Typerend voor deze lijn is de losse textuur in de kapsels. De styling mag lekker nonchalant, een beetje rebels en vooral eigenzinnig. Juist niet te overstyled en met niet te veel glamour.

AMI-haarlijn-2018-4

De kleuring wordt aangebracht met een speciaal voor deze haarmodelijn ontworpen blushtechniek. Hierbij wordt tijdens het kleuren gebruik gemaakt van een zachte kwast om verschillende kleuren nog mooier in elkaar over te laten lopen.

AMI-haarlijn-2018-5

De haarmodelijn van AMI Kappers biedt wederom inspiratie voor mooie, draagbare kapsels voor dit seizoen.

AMI-haarlijn-2018-3

De presentatie van het AMI Event was in handen van Yolly ten Koppel, Creative Art Director bij AMI Kappers. Samen met het creatieve team van AMI Kappers is zij het brein achter de AMI Kappers haarmodelijn. De haarmodelijn is gecreëerd door te kijken naar internationale trends van dit seizoen en deze te vertalen naar draagbare, trendy kapsels. Wij interviewden Yolly al eerder:

15X Q&A YOLLY TEN KOPPEL

`Gerben ter Avest, eigenaar AMI Kappers">Ik ben ontzettend trots. Het AMI Event laat ieder jaar weer zien dat we met AMI Kappers meer zijn dan alleen de salon waar je je haar laat knippen. We inspireren en creëren`