Niet meer in bedrijf

  • Hidden
Home Salons Schorem Haarsnijder en Barbier

Schorem Haarsnijder en Barbier

Deze barbershop in een gezellige buurt in Rotterdam is legendarisch en de reden van de opkomst van vele andere barbershops in Nederland en buitenland! HAARkunstenaar Bertus, mede-eigenaar (samen met Leen) van barbershop Schoren Haarsnijder & Barbier heeft al eens eerder een interview gegeven aan WieWatHaar.

Reviews

De testimonials zijn lovend. Zoals: " Nee, nee. Houd je ballen bij elkaar 'freak' niet ik, maar mijn man kwam bij deze gasten terecht En geloof me, mijn man is een 'nette' vent, een 'echte' traditionele vent. En zou zich niet zomaar inlaten met 'zware jongens' die onder de tatoo's in een net (ouderwets) maat pak en ingevette snor staan te knippen en scheren. Maar voor deze mannen van Schorem Haarsnijder en Barbier in Rotterdam, ging hij toch door de knieën, Dubieus zinnetje! Anyways

Hij vertelde in geuren en kleuren, hoe hij heeft genoten van deze men only barber shop. Waar de mannen van Schorem, met veel animo en vakmanschap knippen en scheren. Een barbershop, waar we in Rotterdam enorm trots op mogen zijn. Want onze Leen, Bertus en de rest van deze jongens zijn ver over de grenzen bekend, met recht. Vakmannen, die je man een heerlijke dag geven..en ohja je moet geen haast hebben! Het kan heus een paar uur duren voor je aan de beurt bent maar het is het waard. Wij zijn moslims, en het enige varkentje dat bij ons is huis staat is die van Schorems Pomade, namelijk Reuzel. De fijnste haar pomade die wij tot nu toe hebben geprobeerd. Weet je wat deze schorrie-morrie gasten nu zo uniek maakt, zijn de ontmoetingen die er plaats vinden. Of je nu een ouderwetse rocker, punker, lover, fighter, leer-gay of straight bent hier kun je jezelf zijn. En onder genot van een pilsje, een balletje bitter, ongeneerd blote wijven bewonderen uit de Playboy. Een plek waar mannen, nog even echt mannen kunnen zijn."

Lovende klantervaringen

Of: "Schorem Haarsnijder en Barbier is echt geniaal. Alleen de naam al! Dan wil je toch gewoon geknipt en geschoren worden! Het personeel ziet er in eerste instantie een beetje luguber uit, maar als ze eenmaal aan het werk zijn, dan wil je niets anders meer! Wat kappers zaken betreft dan... De prijzen niet helemaal niet hoog en je merkt dat de mensen die hier werken, zoals eerder al gesteld is, liefde voor hun vak hebben. Ik kom hier eigenlijk altijd, ondanks dat ik dan iets verder moet fietsen!"

En: "De barbiers Schorem zien er op het eerste ogenblik behoorlijk imposant uit. De heren van zijn niet het stereotype kapper/stylist van de televisie. Ze hebben armen vol met tattoeages, imposanten snorren en/of baarden. Laat je hierdoor echter niet afschrikken, ze zijn vakmensen, gespecialiseerd in klassieke herenkapsels. Ze kunnen je een enorme vetkuif geven, maar evengoed zorgen ze er voor dat je er bijloopt alspf je rechtstreeks uit de serie Mad-men loopt. Voor ieder neemt men ruim de tijd. Dit is tevens ook een van de nadelen van Schorem. Er wordt niet gewerkt op afspraak. Het kan zeker een uur duren voordat u daadwerkelijk aan de beurt bent. Persoonlijk vond ik het wachten geen probleem. Aangezien het klantenbestand alleen maar bestaat uit heren is er ook ander leesmateriaal aanwezig dan verouderde vrouwenbladen."

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Kenmerken

ANKO lid
Nieuwe Binnenweg 113|3014 GH|Rotterdam|0102410309 | mail|website|
0 Testimonials
Min. 5 - max. 50 woorden. 

  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10