Home Kappers vertellen ... favoriete klant
Stylist

Kappers vertellen ... favoriete klant

Waar worden kappers nu echt gelukkig van? Wat maakt ze happy? We stellen elke keer één vraag aan een panel van 4 kappers. Deze keer wilden we weten welk soort klant deze kappers gelukkig maakt.

Welke klant maakt je gelukkig?

We vroegen het aan deze 4 kappers:

  1. Mark van Westerop - Hairdresser of the Year 2016, Creative Director Pro-solo, Ambassador Wella Professionals ,GHD Hair & Balmain Hair
  2. Richard LucassenCreative Director New Hairstyle, Chef de Cabine KAO bij Fashion Week Amsterdam
  3. Arjan BeversHairdresser of the Year 2015, Creative Director Avanti Kappers, Ambassador BlondMe Schwarzkopf
  4. Huub EysinkCreative Director Hair Plaza, Artistique Director Davines Nederland

Mark van Westerop

Mark

Iemand waarmee je een samenwerking hebt, met wie je kunt sparren en die vertrouwt op jouw professionele blik. Als die openheid er is, maakt leeftijd of looks niet uit.

Mark

Richard Lucassen

Richard

Als een relaxte vrouw haar wensen en problemen met mij deelt en dan vervolgens zegt dat ik mag doen wat ik nodig vind. Dus als ik de vrijheid krijg om iets moois te maken, waar ik mijn vaktechniek op uit kan oefenen, dan heb ik de perfecte klant in de stoel zitten.

Richard

Arjan Bevers

Arjan

Leuke mensen die openstaan voor iets anders. Ik vind het fijn als mensen mij hun vertrouwen geven. Die weten dat ik niet zomaar iets geks ga doen. Want ik vind het belangrijkste dat een kapsel iemand mooier maakt en de klant er blij mee is

Arjan

Huub Eysink

Huub

Positieve klanten. Iemand die zegt ‘doe maar wat jij wilt’ en dan komt mijn vraag ‘wat zou je niet willen?’. Daarna is het dan meestal duidelijk. Mensen die daarnaast ook wat te vertellen hebben.

Huub

Wat voor klant ben jij?