Featured Video Play Icon
Home Kapper Jean Marc vertelt over Aveda for Men producten
Getest voor hem

Kapper Jean Marc vertelt over Aveda for Men producten

Dunner wordend haar wordt door veel mannen ervaren als een groot probleem. De hoofdhuid speelt hierbij een belangrijke rol. Zodra de haarzakjes verstopt raken, kunnen geen haren meer groeien. Vandaar dat Aveda een exfoliërende shampoo in de Invati for Men range heeft en een Scalp Revitalizer om de hoofdhuid grondig aan te pakken. Deze producten zijn nu al een tijdje op de markt en erg populair. Om dun haar meteen voller te laten lijken heeft Aveda een nieuw product op de markt gebracht: de Thickening Paste. Dit stylingproduct geeft instant resultaat!

Laurent-Aveda-02

De vraag die meteen rijst is of deze producten ook echt werken! Aan wie konden we dat beter vragen dan aan kapper Jean Marc Deun?

Laurent-Aveda-03

Jean Marc is eigenaar van de prachtige Aveda salon Laurent Hair & Spa in hartje Utrecht en adviseert deze producten dagelijks aan zijn mannelijke klanten. Daarnaast gebruikt hij deze producten ook vanwege zijn eigen haar dat dunner wordt. Hij vertelt in de video over wat de producten precies doen, over zijn eigen ervaringen en die van zijn klanten. Hij vertelde er ook bij dat de Thickening Paste meteen al een bestseller was! Ook voor mannen die niet meteen met deze problemen kampen, is het een fijn product dat het haar voller doet lijken. En welke man wil dat nou niet?

Laurent-Aveda-01

De salon van Jean Marc is niet zomaar een kapsalon, er is ook een spa waar je heerlijke beautybehandelingen kunt laten doen met de aroma oliën van Aveda. En je kunt alle Aveda producten meteen kopen. Ben je in Utrecht? Ga dan beslist een keertje langs!