Home John Beerens
Hair update

John Beerens

Al een paar dagen nadat WieWatHaar online was belde John. Hij was meteen heel enthousiast, zag de potentie van internet voor de kappersbranche en bood op allerlei manieren zijn support aan. Dat enthousiasme is heel kenmerkend voor hem. Hij zet zich vol passie in voor zijn kapsalon, zijn klanten, de producten die hij via z'n webshop verkoopt en nog allerlei andere activiteiten waaraan hij deelneemt.
John Beerens werd op op 28 juli 1970 in Tilburg geboren. Zijn eerste ervaringen in de kappersbranche doet hij als 15-jarige op door te werken in verschillende salons. Hard werken, veel leren en op een positieve manier met mensen omgaan, zorgen ervoor dat hij zich realiseert dat de kapperswereld hem een succesvolle toekomst kan brengen. Als jonge ondernemer opent John op 22 jarige leeftijd zijn eigen Haarstudio in zijn geliefde Tilburg. Vele trainingsuren leiden ertoe dat John zich in 1993 Kampioen van Brabant, Kampioen van Zuid- Nederland, Open Belgisch Kampioen en zelfs Nederlands Kampioen mag noemen op zijn vakgebied.
En dat alles in één jaar!
De ambities reiken verder en naast het managen van de salon begint hij met het verzorgen van trainingen en demonstraties voor verschillende firma’s en op eigen titel. De naam John Beerens verspreid zich over de stads- en provinciegrenzen en langzamerhand wordt hij alom erkend als een van de uitzonderlijke talenten in de branche die zich door is blijven ontwikkelen. Na veel inspanning en energie heeft hij een plaats tussen de landelijk geaccepteerde deskundigen verworven.
De kroon op het werk is het winnen van de Top Hair Award tijdens de Hairstyle 2006 in Rotterdam. Hiermee krijgt John Beerens een titel als “kapper van het jaar 2006 Benelux”. Met deze prijs wordt hij onderscheiden voor zijn creatieve vermogen, zijn grote inzet en zijn stimulerende voorbeeldfunctie voor de gehele kappersbranche.
Daarnaast is John Beerens uitgeroepen tot de nummer 1 Great Lengths Hairextension haarstudio van Nederland. Bij John Beerens haarstudio wordt al jaren met de extensions van Great Lengths gewerkt. Steeds meer klanten kiezen voor dit haarvermeerdering systeem met extensions van 100% natuurhaar.
In het eerste seizoen van het televisie programma Holland’s Next Topmodel was John Beerens als gastjurylid te zien in. Dit programma werd gepresenteerd door Internationaal Topmodel Yfke Sturm waarvoor John wekelijks het haar verzorgde. Naast Yfke Sturm heeft John ook vele andere Bekende Nederlanders van een mooie coupe voorzien, onder andere: Fedde le Grand, Frans en Mariska Bauer, Fajah Lourens, Aukje van Ginneken, Jorinde Moll, Tomás Galásek, Sonja Silva, Nick Nielsen, Denny Landzaat, Valerie Zwikker, Glennis Grace, Rosanna Kluivert, Kristina Bozilovic, Aad de Mos, Mariëlle Bastiaanse, Johan Vlemmix, Corry Konings, Miss Universe Nederland: Charlotte Labee en vele andere.