Home Je haar summerproof in 3 stappen!
Stylist

Je haar summerproof in 3 stappen!

Ga je binnenkort op vakantie en twijfel je of je je haar moet knippen en kleuren voor de zomer? Ons advies: JA! Kleur en knip je haar voordat je op vakantie gaat. 

Nummer-1

Kleuren voor de vakantie?

Ja, je haar krijgt een tik van het kleuren maar tegenwoordig zijn er alleen nog maar goede producten om je haar te laten verven. Daarnaast licht gekleurd haar sneller op dan je natuurlijke haarkleur dus heb je al een uitgroei dan kom je met een nog grotere uitgroei terug. Uiteraard is het geheel iets lichter. 

Ik vind zelf blond haar het mooiste als er een paar zonnestralen overheen zijn gegaan en het nog net een tint oplicht tijdens je vakantie. Dan krijg je echt die natuurlijke beachlook. 

Is het na de zomer extreem licht geworden? Er zijn genoeg mooie behandelingen om na de zomer je haar weer iets donkerder te kleuren zonder dat je er geverfd uit ziet. Wij kleuren in de salon met Redken Shades EQ Gloss - the Color it thinks it’s a conditioner. Dus je slaat twee vliegen in 1 klap. Deze zure kleuring hersteld je haar en je haar is weer een tint tot een paar tinten donkerder. 

Maar dat bewaren we voor na de zomer!

Nummer-2

Knippen voor de vakantie?

Betreft knippen: we weten allemaal dat het haar uitdroogt van de zon en zeewater. Waarom zou je die gespleten punten al verder laten splijten in de zomer? Knip dus voordat je weg gaat. We weten ook dat je haar sneller groeit in de zomer dus die punten zijn zo weer lang. 

Nummer-3

Keratine yes or no?

Last to get summerproof: Dit is er namelijk ook weer zo een: wel of geen Keratine voor de zomer? Juist Keratine voor de zomer. Hoe fijn als je op vakantie bent en je hoeft niet veel aan je haar te doen. Voor gezond en optimaal verzorgd haar tijdens en ná de zomervakantie adviseren wij aan iedereen een keratine behandeling!

Keratine behandelingen zijn geschikt voor alle haartypen. Voor zowel fijn haar dat volume mist, als voor dik, krullend haar dat minder krul en/of volume wenst. Wij werken uitsluitend met Maxliss. MaxLiss biedt voor ieder haartypes en gewenst resultaat een unieke keratine behandeling.  Alle MaxLiss keratine behandeling beschermen het haar tegen beschadiging en uitdroging van de zon & droge zeelucht, zoute zee en/of het chloor water. Het resultaat van een keratine behandeling is moeitellos gestyled, pluisvrij, klitvrij, gezond en glanzend haar tijdens en ná de vakantie!

Bijna klaar om weg te gaan! 

Verzorg je haar tijdens je vakantie met de juiste producten en neem zeker het Redken Color Extend After Sun Mask mee! Heb je geen zin om met nog meer potten en flessen te slepen ga dan voor de Redken ONE UNITED 25 benefits in 1 FLES!

NOW you’re Ready to TAKE OFF! 

BON VOYAGE!