Home Je bent mooi zoals je bent
BEWUSTWORDING

Je bent mooi zoals je bent

#Nofilter. Je bent mooi zoals je bent. Twee dingen die heel erg belangrijk zijn en waarom?

Blijf je niet focussen op je minpunten, maar zorg dat je straalt.

Als ik kijk in wat voor een maatschappij we leven dan moet alles mooier en perfecter zijn dan het is. Maar ik denk dat iedereen op zijn of haar manier al perfect is. Iedereen is uniek en dat maakt een mens mooi. Ook al ben je niet 'perfect' zoals je misschien graag zou willen.

Filter

Bedenk heel goed dat bijna overal een filter overheen zit. Als je naar de badmode kijkt dan hebben al die modellen een perfect lichaam, prachtige tint, geen pukkeltje of moedervlek ... Maar in werkelijkheid stiekem wel , alleen is dat allemaal weggehaald met de fotobewerking. En dat is waar vooral de jonge meiden zich blind op staren, maar wat niet realistisch is.

Ik vind het een uitdaging om iemand in de stoel te hebben die je nóg mooier kunt maken.

Uitdaging

Zo is dat ook in onze branche wat gezicht, haar en haarkleur betreft. Want als je een prachtige kleur maakt en je maakt een foto in de hoek van de salon of onder een lamp of bij daglicht dan heb je 3x een ander resultaat. De ene mens is van nature mooier dan de ander, dat is een feit. Maar voor mij persoonlijk vind ik het een uitdaging om iemand in de stoel te hebben die je met een prachtige coupe en een briljante kleur nog mooier kunt maken. Iemand waar je echt wat meer moeite voor moet doen.

Zorg dat je straalt

Want een beauty staat alles ... Wat ik hiermee wil zeggen is: staar je niet blind op alles en iedereen, maar bekijk wat bij jouzelf mooi is en leg daar het accent op. Blijf je niet focussen op je minpunten, maar zorg dat je straalt. Daar word je een blijer mens van. Ik heb zelf heel dun haar wat echt balen is als je kapster bent, maar ik zeg altijd maar zo: ik heb andere kwaliteiten!