Home Dit zeggen jouw wenkbrauwen over je persoonlijkheid
De expert

Dit zeggen jouw wenkbrauwen over je persoonlijkheid

Ogen, je kunt er bijna altijd aan zien hoe iemand zich voelt. Dat ze de window to our soul worden genoemd, is dan ook niet zo gek. Maar wist je dat hetzelfde geldt voor je wenkbrauwen?

Of jij van nature fluffy of juist hele dunne wenkbrauwen hebt, kan blijkbaar een hoop zeggen over jouw persoonlijkheid. Wat zeggen jouw brows over jou?

Volle wenkbrauwen
Denk je al aan Cara Delevingne? Zij ziet eruit als een vrouw met veel zelfvertrouwen, die goed beslissingen kan maken – en dat komt allemaal door haar dikke wenkbrauwen. Minpuntje: je raakt makkelijk gefrustreerd. Kom dus af en toe even goed tot rust.

https://www.instagram.com/p/B0gTmOYFFbY/

Dunne wenkbrauwen
In tegenstelling tot vrouwen met bold brows, vind jij het juist lastig om keuzes te maken en neem je niet graag risico’s. Vergeet niet veel tijd te spenderen met je vriendinnen, dat geeft je een enorme confidence boost.

https://www.instagram.com/p/BjBW4bqH7Uq/

Ronde wenkbrauwen
Mensen met ronde wenkbrauwen hebben een groot hart en denken veel aan anderen. Herken jij dit ook in jezelf? Bovendien ga je altijd voor die win-winsituatie en ben je zakelijk ingesteld. Mensen werken graag samen met jou. Go, you!

https://www.instagram.com/p/ByW2zBcgism/

Rechte wenkbrauwen
Jij maakt graag beslissingen op basis van feiten, niet op basis van emoties. Good for you! Dit maakt dat jij logisch kan nadenken en niet vaak impulsieve beslissingen neemt. De mensen in jouw omgeving komen dan ook het liefst naar jou toe voor advies.

https://www.instagram.com/p/Bv2hbj6DENV/

Cover: Luka Davitadze