Home Summer Festival IT looks - haartrends zomer 2015
Get the look

Summer Festival IT looks - haartrends zomer 2015

We halen onze inspiratie uit street looks, kijken de trucjes af bij celebs en volgen de modeshows. Steeds meer mannen zijn ook op de hoogte van de laatste trends. Daarom presenteert L’Oréal Professionnel naast twee It-Girls ook een It-Boy. De trend voor deze zomer zijn geinspireerd door festivals. Op festivals hangt een magische sfeer waar trends en muziek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De IT LOOKS worden dit jaar gedragen door drie inspirerende trendsetters. Ze staan voor klasse en hebben ieder een edgy stijl; Alice DellalMallika Haydon en Jack Guinness

1. BLONDE SHAG 

Alice-Dellal

De Shag uit de jaren zeventig is helemaal terug van weggeweest. De Shag van nu heeft een Brits rock effect en door de hoeveelheid lagen krijgt het haar meer volume. De shag kan vele vormen aannemen en door zijn veelzijdigheid valt er eindeloos te variëren. De verschillende lagen in het haar zorgen voor los vallend haar dat perfect aansluit bij een rock & roll levensstijl. De contrasterende blond kleur met een donkere aanzet geeft je look een grunge effect. De koele blonde kleur is zowel onder celebrities als op de catwalk van verschillende grote designers, een groot succes.

De rocky rebel Alice Dellal is een gevestigd Brits Braziliaans model, ambassadeur van Chanel én drummer van een metal band. Met haar zowel stoere als vrouwelijke uitstraling is ze een opvallende verschijning.

Lees ook:

HOW TO, HIPPE PAARDENSTAARTEN
INSPIRATIE LOOKS AFW 2015

2. ZWARTE SHAG

Mallika-Haydon

De donkere Shag is perfect voor een elegant, pittig en zorgeloos kapsel voor vrijheid die laat zien we je bent. Met behoud van lengte krijgt het haar textuur en meer beweging. Deze look is uiterst geschikt voor donker gekleurd haar met een touch of red. Deze rode nuance is een uitgesproken coupe voor vrouwen die het aandurven deze lente iets nieuws te proberen.

De Australisch-Indische beauty Mallika Haydon is naast model ook Bollywood actrice en maakt deel uit van een dj-duo en draait wereldwijd in vele grote clubs.

3. DE UNDERCUT

Jack-Guinness

De Undercut is geïnspireerd op Britse rock en is een van de meeste gewilde hairstyles van dit moment. De achterzijde en zijkanten zijn korter en met de lange, naar achter gedragen, lengten aan de bovenkant krijgt de look door het lengteverschil een mooi contrast. De look kan zowel zakelijk als casual gedragen worden en is geschikt voor de gewaagde, rebelse man.

Het Britse model Jack Guinness is naast DJ ook columnist en staat bekend om zijn eigenzinnige gevoel voor stijl. Deze drie mode- en edgy iconen beïnvloeden de hedendaagse trends.

Lees ook:

HOW TO, HIPPE PAARDENSTAARTEN
INSPIRATIE LOOKS AFW 2015