Home Instant Dry Shampoo: het wondermiddel voor een frisse look
Onze favorieten

Instant Dry Shampoo: het wondermiddel voor een frisse look

Je blijft ’s ochtends nét iets te lang in bed liggen, bent druk bezig met andere dingen en uiteindelijk blijft er geen tijd meer over om nog even onder de douche te springen en je haar te wassen. Herkenbaar? Dit gebeurt mij maar al te vaak!

Gelukkig zijn er de laatste tijd tal van droogshampoo’s op de markt gebracht, waarmee je in slechts een paar minuten een verzorgd kapsel zonder vettigheid hebt. Ik ben groots fan van droogshampoo’s en ik was ook maar al te blij toen de milk_shake Instant Dry Shampoo op m’n deurmat viel. Tijd om te testen! Milk-shake-dry-shampoo-012

De droogshampoo van milk_shake moet zorgen voor een fris en schoon gevoel zonder dat je hiervoor water hoeft te gebruiken. Het verwijdert talg bij de wortels, zodat je haar er minder vet uitziet. De droogshampoo bevat hennepzaadolie wat voedend en verzachtend werkt voor zowel je hoofdhuid als je haar. Daarnaast bevat het ook zetmeel wat de glans in je haar vermindert en waardoor je haar minder zwaar aanvoelt.

De verpakking van de droogshampoo is trouwens helemaal mijn stijl, ik hou van het lichtroze kleurtje. Het product ziet er strak en netjes uit, maar het zwierige lettertype zorgt toch voor een speels effect. Het formaat van de droogshampoo is perfect: niet te klein en niet te groot. Je kunt ‘m makkelijk mee op reis nemen.

Milk-shake-dry-shampoo-01

Toen ik het product ging testen, had ik mijn haar twee dagen niet gewassen. Het begint dan al wat vettig te worden en het ziet er niet meer zo verzorgd uit. Ik heb de droogshampoo op verschillende plekken bij mijn haarwortels gesprayd en heb het toen met een borstel in model gebracht. Je kunt ook je handen gebruiken als je wat meer een messy look wilt. Mijn haar ziet er minder vet uit en het product laat geen resten achter – wat natuurlijk heel belangrijk is bij een droogshampoo. Naast dat het product je haar minder vet en glanzend maakt, zorgt het tevens voor meer volume in je haar. De droogshampoo is zo goed als geurloos, wat het product geschikt maakt voor iedereen.

Before – After – After close-up

Milk-shake-dry-shampoo-03

Milk-shake-dry-shampoo-05

Ik ben fan van de droogshampoo van milk_shake. Het is de perfecte manier om nog even de dag mee door te komen voordat je je haar weer gaat wassen. Bovendien werkt het supersnel: een paar sprays in je haar en je ziet eruit alsof je net fris uit de douche bent gestapt. Zeg dus maar vaarwel tegen je vette haren! Het product laat geen witte vegen achter in je haar en het maakt je haar ook niet zwaarder. Als je op zoek bent naar een must have droogshampoo, zou ik deze zeker overwegen. Naast dat het product supergoed werkt, staat het ook nog eens mooi in je badkamer.

De milk_shake Instant Dry Shampoo is te koop bij geselecteerde kapsalons en op hun website.