Home HowTo Hippe Paardenstaarten zomer 2015
Get the look

HowTo Hippe Paardenstaarten zomer 2015

Je ziet ze overal: paardenstaarten. De meest bekende is de klassieke strakke staart, waarbij het elastiekje wordt verborgen door een pluk haar er omheen. Maar er zijn meer variaties. Zoals de paardenstaart die een soort golvende vorm krijgt door meerdere elastiekjes. Salon B laat zien dat een paardenstaart niet saai hoeft te zijn. Met een beetje creativiteit maak je van je staart een echte eyecatcher!

Ponytail_1_Salon-B
LAYERED PONYTAIL

Je kunt ook je scheiding eens anders doen, waardoor je paardenstaart ineens heel anders oogt. Volg de stap voor stap tutorial van Salon B en jouw staart steelt straks de show!

Lees ook:

FESTIVAL BRAIDS VLECHTEN
STELLA MC CARTNEY PAARDENSTAART
STAP VOOR STAP CATWALK PONYTAIL
Salon-B-tutorial_layered-ponytail

GEEN HAAR VOOR EEN LANGE STAART?

Dat kan natuurlijk ook en je hoeft dan gelukkig niet meer jaloers naar al die meiden met hun lange staarten te kijken, want wie weet faken zij het ook! Balmain Hair heeft namelijk dé haar accessoire voor dit seizoen; de Catwalk Ponytail. Je kiest er een in de kleur van je haar en met schouderlang haar kun je hem al gebruiken. Maar ook als je zelf wel lang haar hebt, kan deze nepstaart het haar voller maken. Aanbrengen is een fluitje van een cent, kijk zelf maar.
balmain-ponytail

fake-ponytail

Lees ook:

 
STAP VOOR STAP CATWALK PONYTAIL