Home Hoe verzorg ik mijn droge haar zo natuurlijk mogelijk?
Hair solutions

Hoe verzorg ik mijn droge haar zo natuurlijk mogelijk?

Droog haar is een veelvoorkomend probleem en kan voor heel wat bad hair days zorgen, want niemand zit te wachten op dor en pluizig haar. En als je bovendien liever geen ingrediënten als siliconen gebruikt (die in de meeste anti-pluis producten zitten), is het even zoeken naar een oplossing.

SOLUTIONS voor droog haar

Droog haar is lastig om in model te brengen en ziet er door het gebrek aan glans ongezond en dor uit. Ingrediënten als siliconen gaan pluizig haar wel heel even tegen, maar kunnen de hoofdhuid verstoppen met nog droger haar als gevolg. Daarom is het slim om op zoek te gaan naar een natuurlijke oplossing.

Waardoor ontstaat droog haar?

Droog haar kan worden veroorzaakt doordat de hoofdhuid niet genoeg olie aanmaakt om het haar voldoende te voeden. De haarwortel maakt oliën aan om het haar glanzend te houden. Naarmate we ouder worden, maakt het haar van nature minder olie aan. En een droge hoofdhuid zorgt voor droog haar.

Droog haar = Bad hair days!

Droog haar kan ook voorkomen door invloeden van buitenaf, zoals zon, zwemwater en hittestylers. Daarom is het slim om vooral in de zomer je haar te beschermen en uit de zon te houden. En laat je haar na het wassen zoveel mogelijk aan de lucht drogen. Wil je toch even een föhn of stijltang gebruiken? Doe dat altijd eerst een beschermingsproduct door je haar, waardoor het haar tegen hitte wordt beschermd.

Maar wist je dat droog haar ook kan komen door gebruik van de verkeerde shampoo en conditioner? Was je haar altijd met een milde verzorgende shampoo zoals de POP Therapy Shampoo met natuurlijke oliën en gebruik daarna de bijpassende conditioner voor nog meer glans!

De heerlijk geurende POP Therapy producten op basis van de exclusieve abyssinian oil, zijn echt een feestje voor in je badkamer. Ze zorgen voor verzorgd en natuurlijk glanzend haar en de geur is verslavend lekker!

Marije Poppink (POP Hairstylist)

Natuurlijke Abyssinian Oil is een gele olie, die snel in het haar en de (hoofd)huid trekt en geeft geen kleverig of vettig gevoel na het aanbrengen.

De POP Therapy solution

De nieuwe POP Therapy lijn bestaat uit een volle, luxe shampoo en conditioner. De producten bevatten tarwe proteïne die het haar versterken en hydrateren en bovendien haarbreuk voorkomen! Vitamine E en Omega 6 & 9 zorgen voor een optimale conditie van  het haar en de hoofdhuid.

Door toevoeging van de exclusieve Abyssinian oil geven de Therapy producten extra verzorging en zorgen voor een betere doorkambaarheid. De nieuwe Therapy producten zijn geschikt voor het dikkere en weerbarstigere haar of haar dat deze extra verzorging wenst. Het haar oogt rustig en krijgt een stralende glans. De heerlijke geur maakt de beleving helemaal compleet.

Deze productlijn is 100% vegan en vrij van parabenen en siliconen.

LEES OOK: Nieuw: POP Therapy Shampoo & Conditioner