Home Hoe tover ik mijn dunne haar om in een volle bos?
Hair solutions

Hoe tover ik mijn dunne haar om in een volle bos?

Krullen, beach waves ... soms lijken deze leuke zomerlooks maar voor weinigen weggelegd. Als je zelf dun haar hebt, kun je het wel vergeten. Maar wist je dat je met een paar clip-in extensions van natuurlijk haar al binnen een paar minuten een volle bos haar kunt hebben? Alsof moeder natuur hiervoor heeft gezorgd! Lees snel verder hoe je jouw dunne piekhaar kunt omtoveren in een volle, verleidelijke bos!

SOLUTIONS voor dun haar

Dun of dunner wordend haar kan voor veel mensen en vooral vrouwen reden zijn om zich onzeker te voelen. Immers, in tijdschriften en in de meeste advertenties zie je altijd blije mensen met vol en dik haar en natuurlijk wil jij dat ook! Bovendien is voller haar veel makkelijker te stylen. Het is daarom niet verwonderlijk dat de meeste vrouwen dromen van een volle bos haar.

Toch is het belangrijk om je niet te laten misleiden door al die plaatjes. Veel celebrities - al hebben ze van zichzelf mooi, dik haar - staan op de foto met 'hulpmiddelen' als extensions en haarstukken. En eigenlijk is er geen enkele reden waarom jij dat niet kunt doen, lees maar snel verder!

Waardoor is je haar zo dun?

Iedereen verliest ongeveer 50 - 120 haren per dag, dat is normaal en daar wordt je niet kaal van. Dat komt omdat er ook weer nieuwe haren bij groeien. Een ander geval is het als je meer dan 120 haren per dag verliest. Dan is er sprake van haaruitval en dit veroorzaakt dunner wordend haar.

Maar het kan ook zijn dat je geboren bent met dun haar. Want genen zijn misschien wel de grootste oorzaak van dun haar bij vrouwen. Als een of beide van je ouders heel dun haar hebben, is de kans groot dat jij ook heel dun haar hebt.

En dan zijn er nog de volgende oorzaken van dun haar:

  1. Voeding - vitaminetekort of andere voedingstekorten kunnen aanleiding zijn voor dun haar. Wanneer je niet de juiste voeding binnenkrijgt, gaat je lichaam de nodige voedingsstoffen voor je vitale organen gebruiken en niet voor de haarzakjes. Dit kan dun haar veroorzaken.
  2. Stress - dit is een van de belangrijkste oorzaken voor plotseling dunner wordend haar. Vooral bij vrouwen komt dit vaak voor, ongeveer 3 maanden na een stressvolle gebeurtenis, zoals een scheiding, overlijden of andere zorgen. 
  3. Styling - te vaak en te heet föhnen of een stijltang gebruiken kan zorgen dat het haar afbreekt waardoor het dunner lijkt. Ook een te strakke vlecht of paardenstaart kan leiden tot haaruitval. Wees daarom voorzichtig met je haar en gebruik altijd een hittebescherming.
  4. Hormonen - verandering in je hormoonhuishouding zoals een zwangerschap of de menopauze kan bij vrouwen zorgen voor dunner haar. Tijdens de zwangerschap verliezen vrouwen juist minder haar, maar na de bevalling kan het ineens in bosjes uitvallen. Na de menopauze ervaren de helft van de vrouwen ouder dan 65 haaruitval.

Oplossingen voor dun haar

Tja, wat doe je eraan? Ga naar je huisarts als je haaruitval te erg wordt. Hij of zij kan je doorverwijzen of supplementen voorschrijven. Ook kan het een goed idee zijn om met iemand over je problemen te praten, je huisarts kan je daar ook bij helpen. Vraag ook je kapper om advies en vraag naar een goede beschermingsspray voor het stylen. Maar zorgen dat je haar weer gaat groeien is een langdurig traject en soms gebeurt het ook niet voldoende. Vraag daarom je kapper naar de snelle en natuurlijke Clip-in extensions van Great Hair. Hiermee krijg je in één klap je zelfvertrouwen terug (héél goed tegen stress!) en je ziet binnen 5 minuten resultaat!

Echt een aanrader! Prachtige volle haren en het draad draagt  prettig op het hoofd! Opnieuw verliefd op mijn haar!

Floor van Zijtveld (tevreden klant)

Great Hair Clip-in solution

De Clip-in extensions van Great Hair zijn extensions in stroken met clipjes. Het is een niet-permanente manier van het verlengen van je haar. Ook kun je Clip in extensions zelf inzetten, hierbij is geen afspraak bij de kapper nodig. Binnen 5 minuten zijn ze bevestigd en binnen 60 seconden haal je ze weer uit je haar! Ideaal dus wanneer je haarverlenging wilt voor gelegenheden en je af en toe wilt genieten van je eigen coupe!

Great Hair Extensions

Greathairextensions.nl heeft een breed assortiment met verschillende merken en soorten haarverlenging. Zo hebben we Bonding, Tape Weave, Microring, Clip in & Wire extensions vanaf een lengte van 30cm tot wel 60cm. De extensions zijn beschikbaar in verschillende kleuren en in verschillende structuren natural straight en natural wavy. Ons eigen merk Great Hair Extensions is afkomstig uit de tempels van India, de grootste tempel om precies te zijn, en wordt vervaardigd in onze fabriek in Italië. De extensions van Great Hair zijn gemaakt van 100% echt haar en remy gesorteerd. Het begrip ‘’Remy hair’’ mag gebruikt worden wanneer de haarschubben (van een haarbundel) in dezelfde richting liggen. De schubben schuren hierdoor niet langs elkaar en kunnen daardoor minder snel knopen of klitten. Great Hair biedt verschillende merken haar extensions met de juiste kwaliteit/prijs verhouding, voor iedere portemonnee!

LEES OOK: Editor's pick: Great Hair Clip In Extensions