Home Hoe kun je leren knippen zonder schaar?
Solutions

Hoe kun je leren knippen zonder schaar?

Als je aan knippen denkt, dan denk je aan een schaar. Maar wist je dat je ook de mooiste looks kunt creëren zonder dat daar een schaar aan te past komt? Lees snel verder!

SOLUTIONS voor knippen zonder schaar

Met een tondeuse kun je de meest coole looks maken, maar dan moet je wel weten hoe! Door een workshop of look&learn te volgen, kun jij ook de kneepjes van het vak leren.

Knippen zonder schaar!

Workshops voor leren knippen zonder schaar

De Moser Academy biedt 2 verschillende workshops* aan, waarbij uitsluitend met de tondeuse gewerkt. Er wordt dus geen schaar gebruikt! Er is een training voor uniseks kapsels en een waar je mannenkapsels leert maken. Je leert tijdens deze workshop dat je met de tondeuse eigenlijk alles kunt wat je normaal met een schaar of mes zou doen.

*Let op: deze workshops zijn alleen geschikt voor kappers of barbiers en niet voor particulieren!

1. Modern Man - powered by MOSER

Tijdens deze workshop leer je moderne mannenkapsels maken met gebruik van de tondeuse.

Mannen coupes worden langer en wilder, maar kunnen zeker business- like gestyled worden. Ontdek hoe de klassieke tondeuse gebruikt kan worden als modern styling tool om creatieve- naar de laatste mode- kapsels te creëren voor de man. Precieze details, zachte overgangen en textuur in langer bovenhaar.

Het slicen, textuur, blenden en shapen van mannen coupes wordt zo naar een nieuw level getild waar creativiteit en rationaliteit bij elkaar komen.

Wat leer je?

Effectief gebruik van de tondeuse, intensieve training in knippen en texturizing technieken met gebruik van tondeuse. Het creeeren van verschillende modern coupes – TossBack, Texturised UnderCut, Disconnected Crop- styling variaties, achtergrondinformatie en tips en tricks etc.

2. Creative Clipper Cuts & Styling - powered by MOSER

Tijdens deze workshop leer je werken met de tondeuse en dat is slim, want dit wordt steeds meer een gewoonte in menige salon.

Ontdek hoe de klassieke tondeuse gebruikt kan worden als moderne styling tool om creatieve moderne coupes te maken voor zowel dames als heren - met precieze details, textuur in langer bovenhaar en gegradueerde knip lijnen. Eenvoudig, veelzijdig met stijl!

Het slicen, texturizen, blenden en shapen van dames/heren coupes wordt naar een geheel nieuw niveau getild waar creativiteit en rationaliteit elkaar ontmoeten. Of het nu om lang haar, trendy kort, bobs of een progressief mannen coupe gaat, alles is mogelijk.

Wat leer je?

Effectief gebruik van tondeuses en trimmers, intensieve training in knippen en textuur technieken met gebruik van tondeuses. 2 à 3 verschillende haarcoupes voor dames en-of heren worden getoond op een model.  Wavy Longhair, Messy Bob, Edgy Pixie of Boxer Crop/Modern Dandy. Diverse styling technieken met krultang en straigteners, achtergrondkennis en tips en tricks etc.

Ben jij er klaar voor?

Ben je kapper of barbier en wil jij deze nieuwe manier van 'knippen' ook onder de knie krijgen? Dat kan door je aan te melden bij de Moser Academy in Twello (0571 268 360).