Home Hoe kom ik af van dof, droog en statisch winterhaar?
Hair solutions

Hoe kom ik af van dof, droog en statisch winterhaar?

De verwarming staat weer aan en buiten wordt het kouder. Dat betekent helaas dof, droog en statisch haar. Alles draait om de juiste vochtbalans zowel in de omgeving als in het haar. Als je krullen hebt kan een beetje water op het haar al oplossing bieden. Maar voor steil haar lost water niet veel op. Lees snel verder wat je moet doen!

SOLUTIONS voor winterhaar

In de herfst en de winter zit je vaker binnen en is het temperatuurverschil met buiten groter. Door de droge lucht van de verwarming, wordt je haar droger en daardoor dof en statisch. Gelukkig kun je met de juiste producten en behandelingen veel voor je haar betekenen!

Waardoor ontstaat droog winterhaar?

Droog haar wordt in de wintermaanden meestal veroorzaakt door de droge binnenlucht door centrale verwarming. Daarom is het slim om waterbakjes aan de verwarming te hangen of te investeren in een luchtbevochtiger. Want hoe hoger de luchtvochtigheid binnen is, des te minder droog en statistisch is het haar.

Last van dof, droog en statisch haar? POP biedt voor elke haarbehoefte een oplossing.

Esmie Post (POP Hairstylist)

Zo ga je dof, droog en statisch haar tegen

De POP Therapy lijn en de POP Argan Oil werken door hun vochtherstellende werking anti-statisch.

De POP Therapy solution

De POP Therapy lijn bevat de luxueuze Abyssinian Oil om het haar zacht te reinigen, te herstellen en te voeden. Het herstructureert het haar en biedt een diepgaande hydratatie, hierdoor ziet droog en dof haar er weer sterk en stralend uit. Daarnaast ervaart de klant een enorm wellness-gevoel door de heerlijke geur en rijke/volle shampoo en conditioner.

POP Argan Oil

Als extra booster doet een drupje voedende POP Argan Oil wonderen. Deze maakt het haar rustiger en herstelt de glans op het haar.

De POP Tone & Care services

Ook biedt de verzorgende POP Tone & Care Service een oplossing. Deze kleurbehandeling voegt niet alleen binnen 5 tot maximaal 10 minuten een fris kleurtje toe aan jouw haar,  deze behandeling voorziet het haar ook van de nodige glans.

Kies voor Sweet Pearl, Dreamy Peach, Crunchy Bisquit, Creamy Beige, Rusty Rose of Soft Grey.  Resultaat is  een geweldige glans en  een mooie kleurschakering waardoor het haar er weer levendig en voller uitziet.

LEES OOK: Hoe verzorg ik mijn droge haar zo natuurlijk mogelijk?