Home Hoe gaan mijn haarextensions langer mee?
Hair solutions

Hoe gaan mijn haarextensions langer mee?

Lang en vol haar is een droom voor vele vrouwen, maar helaas is niet iedereen daarmee gezegend. Extensions zijn dan een mooie oplossing. Mooie extensions van echt haar zijn kostbaar, maar niet van echt te onderscheiden. Als je zo'n investering hebt gedaan, dan wil je natuurlijk dat ze zo lang mogelijk mee gaan. Lees snel verder voor onze tips!

SOLUTIONS voor houdbaarheid haarextensions

Links: haarextensions | Rechts: eigen haar

Wanneer je haarextensions mooi wilt houden, vraagt dit om goede verzorging. Gemiddeld gaan haar extensions 6 tot 12 maanden mee.

Waarvan is de levensduur van extensions afhankelijk?

De levensduur van de extensions is afhankelijk van diverse facturen:

  1. Stylingtools - hoe vaker je een hitte stylingtool gebruikt, hoe meer je extensions daardoor aangetast kunnen worden.
  2. Zilvershampoo - veel vrouwen gebruiken een speciale zilvershampoo om de gele gloed uit hun haar te wassen. Helaas is dit voor je extensions een minder goed idee ... Datzelfde geldt voor een toner in je haar.
  3. Warmte - niet alleen stylingtools kunnen je extensions oververhitten, maar ook de zon of veelvuldig saunabezoek is niet goed voor je kostbare extensions..
  4. Verzorging - heel belangrijk voor het behoud van je extensions, is de verzorging thuis. Goede verzorging voor de extensions is echt een must!

    Haarextensions krijgen geen voeding meer vanuit de wortel en hierdoor hebben ze net wat extra verzorging nodig dan je eigen haar. Shampoos die geschikt zijn voor je eigen haar zijn niet altijd geschikt voor haar extensions. Sommige shampoos kunnen een strippende werking hebben, waardoor de haren van de extensions kunnen aanvoelen als een bos stro en kunnen gaan klitten.

Oplossingen voor extensions

De verzorgingsproducten van het Great Hair bieden de perfecte verzorging voor je extensions. Een ander voordeel is dat je ook aanspraak kunt maken op de 6 maanden garantie, als je deze producten gebruikt. Great Hair heeft deze producten ontwikkeld, waardoor jij optimaal en langdurig kan nagenieten van jouw haarverlenging!

Great Hair Verzorgingspakket

Great Hair Proline verzorgingspakket met extensionborstel.

  • De GH1 Shampoo is een zachte, milde en hydraterende shampoo om het haar, de haar extensions en de hoofdhuid schoon te maken. De shampoo geeft extra glans, volume en kleurbescherming.
  • De GH2 Conditioner voedt het haar en de haarextensions. Het herstelt de natuurlijke hydratatie. Het ontklit, verzorgt, geeft bescherming en glans. Maakt het haar tevens makkelijk doorkambaar.
  • De GH3 Mask Hydrateert en herstelt droog en beschadigd haar. Versterkt van binnenuit, geeft vitaliteit en glans. Het beste resultaat in combinatie met GH1 Shampoo

LEES OOK: Editor's pick: Great Hair Clip In Extensions