Home Hizi Hair in de finale Beste Leerbedrijf 2022!
Events & Awards

Hizi Hair in de finale Beste Leerbedrijf 2022!

Hizi Hair is verkozen tot het beste leerbedrijf voor mbo-studenten in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid (VGG). Nooit eerder won een kappersbedrijf deze titel in de sector met ruim 40.000 erkende leerbedrijven. Hierdoor dingt Hizi Hair met al haar 78 kapsalons op 16 mei samen met 8 andere finalisten mee naar de landelijke titel ‘Beste Leerbedrijf’ tijdens het Ambassadeursgala, georganiseerd door de MBO Raad en SBB.

Hizi Hair Academy

Naast hun mbo-opleiding volgen leerlingen een speciaal door Hizi Hair ontwikkeld opleidingsprogramma op trainingsavonden in de salon, dat bijdraagt aan hun vaktechnische en klantgerichte skills. Bovenop de continue training en begeleiding in de Hizi Hair kapsalons, maken de mbo-leerlingen bij Hizi Hair ook gebruik van opleidingen aan de Hizi Hair Academy in Lijnden. Voor de gehele Hizi Hair organisatie zijn er trainingen op ieder niveau, gericht op het aanleren of verbeteren van alle aandachtspunten binnen de kapsalon en branche.

Bij Hizi Hair willen we niet alleen onze klanten iedere dag mooier maken, maar ook onze haarstylisten.

Barbara Gobius du Sart, algemeen franchisemanager en opleidingsmanager van Hizi Hair

Trots

Dimitri Last, algemeen directeur van Hizi Hair, is erg trots op deze onderscheiding. “Voor mij is dit één van de mooiste dagen als directeur van Hizi Hair. Ik ben ontzettend trots. We hopen natuurlijk op de landelijke titel, maar dit is al zo’n groot compliment voor onze trainers, franchisenemers, ons opleidingsprogramma én al onze junior stylisten!”, vertelt hij.