Home Highlights & Lowlights zonder strepen met de Exit Foils techniek!
Get the look

Highlights & Lowlights zonder strepen met de Exit Foils techniek!

Vorig jaar begon dit al als een van de grootste trends in de highlights technieken: 'Balayage'!

Exit Foils techniek

Blur-exit-foils-06

Er zijn inmiddels veel varianten. Ecaille, ombre, babylights etc. Elke kapper heeft zijn eigen techniek. Zelf heb ik de Exit Foils techniek ontwikkeld. De naam zegt het al, geen folies meer! Hierdoor krijg ik resultaten die erg natuurlijk en soft zijn. Een natuurlijke softe overloop in je kleur, wie wil dat nou niet? Geen streepjes en balkjes meer zichtbaar van de folies. Het fijne aan deze techniek is dat je hem kan toepassen op elke kleurhoogte, tint en op elke haarlengte. Zelfs met high of lowlights.

Highlights met donkere aanzet!

Blur-exit-foils-1

Wat ik een must vind, is dat de aanzet altijd iets donkerder gekleurd wordt. Dit zodat de kleur nog mooier overloopt van aanzet naar punt.

Blur-exit-foils-04

Mijn man en ik runnen samen onze salon in Enschede, Blur Hairstudio. Het is geweldig om te zien hoe deze Exit Foils techniek is aangeslagen. We zijn gemiddeld 4 weken van te voren volgepland. Hiernaast zijn we ook nog Ambassadeurs van Schwarzkopf Professional. Hier geven wij cut & color educatie. Waaronder de Exit Foils techniek.

Blur-exit-foils-02

Aankomende zomer weet ik zeker dat deze techniek nog veel gezien wordt. Naast alle andere trends, maar daarover later meer!

Ook lowlights opbrengen is een speciale techniek