Home Herkenbaar? Dilemma's die verlegen klanten bij de kapper ervaren
Hair solutions

Herkenbaar? Dilemma's die verlegen klanten bij de kapper ervaren

Iedereen kan zich weleens ongemakkelijk voelen en niet weten hoe of wat en als je bij de kapper bent kan dat gevoel nog versterkt worden. Waarom? Nou, omdat je in de kappersstoel nu eenmaal extra kwetsbaar bent. Je zit jezelf maar aan te staren in de spiegel met je haar in de verf of met kletsnatte haren. En je weet nog niet wat het eindresultaat gaat worden. Genoeg redenen voor wat onzekerheid. Maar als je van nature verlegen bent, kan je helemaal last hebben van deze gevoelens.

Natuurlijk helpt het als je kapper warm en vriendelijk is - reden om te zoeken naar een kapper die dat is én nog eens een natuurtalent met haar!

Nummer-1

Durf ik deze foto echt te laten zien?

"Volgens mij kan ik dit kapsel best hebben en lijkt mijn haar ook wel wat op het haar van deze foto, maar vindt mijn kapper dat ook? Of zegt hij straks tegen een collega dat ik me niet moet verbeelden dat ik er ooit zo uit kan zien?"

Nummer-2

Ik zit echt niet steeds naar mezelf te kijken!

mirror

"Ik wil niet iemand lijken die verliefd is op zichzelf, maar waar moet ik anders naar kijken dan mijn spiegelbeeld? Jee, wat maakt mij dit ongemakkelijk ..."

Nummer-3

Zou ik m'n tas nou wel of niet meenemen ...

"Neem ik mijn tas mee naar de wasbak? Ik weet eigenlijk niet of ik heir weer terugkom, maar als ik hem meeneem lijkt het misschien alsof ik niemand in de salon vertrouw. Lastig dilemma!"

Nummer-4

Het water is echt te heet

wassen

"Eerlijk is eerlijk, het werd me gevraagd: is deze temperatuur ok voor je? Voor ik het wist had ik al ja gezegd, maar eigenlijk is het water snoeiheet. En nu durf ik er niets meer van te zeggen, want wat een zeur lijk ik dan ..."

Nummer-5

Doe ik mijn ogen dicht tijdens de wasmassage?

"Hoe gedraag je je eigenlijk tijdens een wasmassage? Sluit je je ogen ja of nee? Als ik m'n ogen dicht doe, denk de kapper misschien dat ik me afsluit. Maar haar blijven aanstaren is ook raar. Help waar is het handboek voor kappersetiquette?"

Nummer-6

Zie ik er echt zo uit?

"Ik schrik van mezelf als ik met mijn handdoek op mijn hoofd weer plaatsneem voor de spiegel. Zijn dat mijn wallen en ben ik echt zo bleek? Waarom heb ik me niet wat mooier opgemaakt vanmorgen, de andere klanten zullen ook wel denken ..."

Nummer-7

Zal ik om m'n thee vragen?

kop-thee

"Ze zijn het vast vergeten, maar ik heb mijn drankje nog niet en verga van de dorst. Maar als ik wat zeg zorg ik voor een rotgevoel bij m'n kapster die altijd zo aardig is. Wat doe ik? Uitdrogen of beleefd zijn?"

Nummer-8

Au, er wordt echt aan m'n haar getrokken!

"Ik wil niet kleinzerig lijken en mijn kapper lijkt er niets van te merken. Maar hij trekt wel heel hard aan mijn haren met die borstel tijdens het föhnen ... zou hij kwaad worden als ik er iets van zeg?"

Nummer-9

Ik moet plassen ...

"Misschien lijk ik wel een peuter, maar ik moet echt heel nodig naar het toilet ... maar ik zit midden in een kleurbehandeling. Ik kan toch niet met een half hoofd folies en kapmantel naar het toilet gaan? Kan ik het nog ophouden?"

Nummer-10

Is dit het resultaat?

"De kleur is wel mooi, maar de styling ... dit is so not me! Ik heb zo nog een afspraak, maar wil mijn kapper niet voor het hoofd stoten. Hoe los ik dit op? Toch maar even naar huis om mijn haar bij te werken of eindelijk eens flink zijn en eerlijk vragen of ze het iets anders wil stylen?"

Ben jij ook een verlegen klant en is dit herkenbaar? Heb jij weleens een situatie gehad waar je geen raad mee wist bij je kapper? Wij zijn benieuwd, dus laat een reactie achter!

Zoek je een goede kapper of salon? klik hier: Salon zoeken

Staat je salon er niet bij? Geef het aan je kapper door ( het is gratis) of mail met [email protected]