Home Herkenbaar? Deze dingen gaan gebeuren nadat je haar wordt kortgeknipt!
Hair solutions

Herkenbaar? Deze dingen gaan gebeuren nadat je haar wordt kortgeknipt!

Je bent er al maanden mee bezig, hebt inmiddels iedereen gevraagd of het bij je zou passen ... Je hebt foto's verzameld van celebs, die enigszins hetzelfde haar hebben en nu weet je het zeker, je bent er klaar voor! Of toch niet helemaal ... ? Lees snel verder wat er met je gaat gebeuren als je eenmaal in die kappersstoel zit.

Nummer-1

Haren, haren, haren

haar

Je kijkt omlaag en ziet daar enorm veel haren vallen - JOUW haar! Het zweet breekt je uit en ... paniek!

Nummer-2

Spijt

Je voelt wanhoop opkomen en een gevoel dat lijkt op spijt als haren op je hoofd! 95% van ons houden niet van verandering en als dan zoiets ingrijpends gebeurt als 'the big chop'. Je weet niet zo wat je moet zeggen als je kapper vraagt wat je van het resultaat vindt en voelt tranen opkomen ...

Nummer-3

Met je handen in je haar

haar-voelen

Een eerste reflex na een heel ander kapsel, is dat je het constant wilt voelen. Je haren zijn écht weg en door het voelen begin je misschien een beetje aan dat idee te wennen.

Nummer-4

Liever voor je haar

Heel langzaam aan begin je wat vrolijker te worden.Het idee dat die droge punten, jaren van kleuringen, zon, föhnen en andere schade zomaar weg is. Je kunt met een schone lei beginnen en je gaat vanaf nu heel goed voor je haar zorgen!

Nummer-5

De anderen ...

new-hair

Je merkt dat je zelfs anders loopt, alsof je een stuk lichter bent zonder al dat haar! En als je op straat loopt kijk je om je heen, stiekem nieuwsgierig of nou echt niemand merkt welke levensgrote beslissing je net hebt genomen! En dan de eerste dag naar school of werk, zouden ze het meteen zien? En die opluchting als ze het mooi vinden (dat zéggen ze tenminste ...)!

Nummer-6

Een nieuwe start

Je ziet je nieuwe kapsel meteen als een aanleiding om de rest ook aan te pakken. Een nieuwe jij, dat houdt dus in, nieuwe kleren, nieuwe eetgewoontes en je gaat nu eindelijk naar de sportschool en eens starten met mediteren. Met dit kapsel gaat het je ineens allemaal zomaar lukken. Vandaag is de eerste dag van je nieuwe leven!

Herken jij jezelf in deze gevoelens? Vertel ons in een bericht wat jij meemaakte toen je je haar hebt laten knippen.