Hem en Haar Kappers in Dongen

Hem en Haar Kappers is gevestigd in een historisch pand in Dongen waar eigenaar Mark Verhulst al 10 jaar wonen&werken op perfecte manier weet te combineren. Gastvrijheid, gezelligheid en jarenlange ervaring maakt deze salon zo bijzonder dat veel klanten er graag een omweg voor maken.

Wij werken met een gemotiveerd team en proberen onze klanten te benaderen zoals we zelf benaderd willen worden in een winkel, restaurant of op vakantie, de klant moet zich gerespecteerd voelen, zich thuis voelen.Mark Verhulst

Hem en Haar Kappers heeft ruimere openingstijden dan de meeste salons; elke werkdag zijn ze tot maar liefst 21:00 open! Mark is trots op zijn team en dat merk je terug in de relaxte sfeer, waardoor klanten zich op hun gemak voelen. Er wordt al meer dan 15 jaar gewerkt met de professionele producten van Joico en Parucci. Voor wassen en knippen ben je €25,50 kwijt en kleuren begint bij €47,50. Kleuren is trouwens altijd inclusief een verzorgend masker van Joico. De kwaliteit van het haar staat hier voorop!

 

hem-en-haar-1

hem-en-haar-2

hem-en-haar-3

Mark Verhulst

Eigenaar Mark Verhulst

 

raamsticker-hem-en-haar

Aanbevolen op Wiewathaar.nl!

 

Wassen bij de haard

Wassen bij de haard

Comments

comments