Home HART voor HAAR makeover
Get the look

HART voor HAAR makeover

By-invitationIn september plaatsen we een oproep; iedereen kon een dierbare opgeven voor een makeover. Kapper Hans Beers van Invitation Hair stelde een complete makeover inclusief visagie en fotoshoot beschikbaar voor iemand die wel een extra steuntje in de rug kon gebruiken. Uit alle inzendingen hebben we Daniella gekozen, die was opgegeven door haar zus.

Daniella is in 2012 een interieur concept store begonnen in Amsterdam Zuid. Een mooie zaak op een mooie plek, de potentie was volop aanwezig. Helaas is het haar niet gelukt. De recessie speelde ook Daniella parten. Opdrachten die al half waren toegezegd bleven uit en er kwamen niet genoeg klanten op af. Ze kon de huur niet meer betalen en moest de zaak uiteindelijk sluiten, waarbij ze alle kosten van de verbouwing verloor. Daniella viel in een diep gat. Al haar energie en tijd had ze in het bedrijf gestoken en nu bleef ze zitten met een forse huurachterstand en komst ze straks in de schuldsanering. Van haar bijstandsuitkering kan ze absoluut geen kapper betalen. Terwijl een mooie coupe haar juist kan helpen bij het solliciteren. Haar zus zag de oproep staan en gaf haar meteen op.

Daniella over haar makeover: "Ik vond het erg leuk om zo'n dag mee te maken, zoveel mensen die met je in de weer zijn. En ik ben heel blij dat die lelijke uitgroei weg is en ik weer netjes voor de dag kan komen. Mijn ogen maak ik zelf nooit zo donker op, maar de lipstick vind ik wel heel mooi en natuurlijk staan. Het geeft me zelfvertrouwen dat mijn haar er weer goed uitziet en dat heb ik wel nodig bij het solliciteren!"

[symple_button color="pink" url="/kappers/240/amsterdam/invitation-hair" title="Invitation Hair" target="blank" border_radius=""]BEKIJK INVITATION HAIR[/symple_button]

makeover-Hans-Beers

Kapper Hans Beers: "Het kapsel is niet zoveel korter geknipt, maar de onderkant is iets botter en steviger gemaakt. Het werd daardoor een mooie gelaagde bob, die veel volume geeft. De kleuren zijn gezocht in het koudblond, de kleur die goed past bij de huid en ogen van Daniella. De onderste partij van het haar is 2 tinten donkerder gemaakt dan de bovenkant, wat op zich niet erg opvalt, maar optisch toch meer volume geeft aan het kapsel."

Daniella

Haar & fotografie: Hans Beers | Visagie: Shirley