Home Hairjunkie test Milk_shake Integrity Incredible Oil
Onze favorieten

Hairjunkie test Milk_shake Integrity Incredible Oil

De zomer staat voor de deur en welke vrouw wil dan geen lange, weelderige, glanzende lokken? I’m in! Van verzorgende conditioners tot haaroliën en maskers, je kunt mij wel een haircare junkie noemen. Ik vind het altijd erg belangrijk dat mijn haar goed verzorgd is en bovenal zacht is, as soft as it can be please. Al heel wat merken hebben kennis gemaakt met mijn haar echter had ik nog nooit producten gebruikt van het merk milk_shake. Wel al vaker van gehoord maar gek genoeg nog nooit iets van in mijn bezit gehad. Bij deze test ik de Integrity Incredible Oil. So let’s give this a try!

Milk_shake-integrity-01

Ten eerste oh god hoe aantrekkelijk kun je een verpakking van een product maken. milk_shake you did well, applausje voor de vormgeving. Lichtroze, metallic glanzende verpakking met een cleane vormgeving en strak lettertype. Dan heb je mij al voor de helft in the pocket. Het product zelf zit in een mooi slank, glazen flesje met een spraykopje erop. Erg mooi en stijlvol, wel erg riskant aangezien er een olieproduct inzit. Dit wil je echt niet op de grond laten vallen, want dan wordt het glibberen...

Werking

De Integrity Incredible Oil is geschikt voor het herstellen en beschermen van beschadigd haar of gespleten haarpunten. Nu heb ik best gezond haar, maar too be honest welke vrouw met lange lokken heeft geen gespleten haarpunten ertussen? Ik wel, dus erg benieuwd of deze olie van milk_shake hier verbetering in gaat brengen. De olie zou ook beschermen tegen de hitte van stylingtools en andere stressfactoren die het haar kunnen aantasten of beschadigen. De olie geeft voeding, ontwart en vormt een gewichtloze laag om de haarschubben. De beschrijving geeft aan dat het op schoon, vochtig haar gesprayd moet worden voor het beste resultaat en zal zorgen voor glanzend en gewichtloze verzorging.

Milk_shake-integrity-02

Zelf heb ik geen vet haar maar ook niet super droog. Om een beetje een idee te geven ik krijg op dag 3 na het wassen weer wat vet haar. Dit is natuurlijk wel belangrijk om voor jezelf over na te denken wanneer je aan de slag gaat met een olieproduct. Wanneer je droog haar hebt, zul je wellicht net iets meer kunnen gebruiken. Wanneer je van jezelf al sneller vet haar hebt, moet je er natuurlijk voorzichtig mee zijn.

Resultaat

Ik heb de spray heel trouw 3 weken lang na elke wasbeurt gebruikt. Ik was mijn haren zo’n 2 á 3 keer per week om je een beetje een realistisch idee te geven hoevaak ik het product daadwerkelijk heb gebruikt. De geur honderd procent yes please, de spray heel fijn en inderdaad gewichtloos. Hierna wordt inderdaad het kammen van het haar wat gemakkelijker en heb ik het idee dat na deze periode de olie gebruiken mijn haarpunten er daadwerkelijk wat beter uitzien. Hier en daar had ik wel wat gespleten haarpuntjes en die lijken nu wel wat gezonder geworden. Wel moet ik erbij vermelden, kijk uit met de hoeveelheid die je gebruikt en waar je het gebruikt. Doordat het zo’n fijne spray is ben ik geneigd om te veel te spuiten waardoor de olie ietsje vet kan zijn in het haar. Daarnaast heb ik gemerkt dat je de spray echt goed moet richten ter hoogte van de oren naar beneden toe.

Al met al vind ik de Incredible Oil van milk_shake een mooi, lekker ruikend, stijlvol product. Ik bedoel dit staat alleen al prachtig in je badkamer tussen je verzorgingsproducten. Wel met beleid en doelgericht gebruiken om zo overtollige olie in je haar te voorkomen.