Featured Video Play Icon
Home Hair Trends A/W 2015 Natuurlijke Zachtheid
Get the look

Hair Trends A/W 2015 Natuurlijke Zachtheid

Deze collectie is gebaseerd op de natuurlijke structuur en valling van het haar. Haarstylist Kimm Koffijberg is master in het vertalen van trends in draagbare kapsels. Want wat heb je aan al die mooie creaties op de catwalks? Leuk om naar te kijken, maar vaak ver van je bed. Kimm heeft zich laten inspireren door de natuur: de vacht van de witgrijs gestreepte tijger, de lichtweerkaatsing van de zaadjes van de granaatappel, grijsblonde donsveertjes, de roodkoperen gloed van de Sahara ...
Koffijberg-04

Laat de natuur maar voor zich spreken. Ook als het gaat om de structuur van het haar. Wij als specialisten volgen, en versterken de pluspunten door texturen te benadrukken en door mogelijkheden van lichtreflectie op het haar te vergroten.

Koffijberg-01

Styling

De Naturalsoftness collectie is voor de consument heel laagdrempelig. Kimm gebruikt weinig tools om het haar te stylen. Alleen een föhn en soms een diffuser.
Bij een aantal modellen is de Blend Sea Salt spray van Keune op het droge haar aangebracht en is de eigen krul er vervolgens ingekneed. Door het haar op een simpele manier te twisten en met de föhn erlangs te rogen, wordt de textuur van het haar extra benadrukt.
Koffijberg-03 Koffijberg-02
Credits: Kimm Koffijberg and Creative team | Fotografie & styling Hans Mooijer | Visagie Dominika Swietlink | Elite, Euromodel, New Generation | Met dank aan: Keune Haircosmetics, Denman

Lees ook: meer inspiratie van Kimm Koffijberg!