Hair on Stage met veel Nederlands talent

Featured Video Play Icon

Afgelopen zondag hield het Italiaanse merk Davines haar grote presentatie en award show in het gloednieuwe Amsterdam Theater. Kappers en hairlovers uit de hele wereld kwamen naar Amsterdam om Nederlandse en internationale topkappers on stage te bewonderen. Daarnaast was er een internationale competitie, waarbij de finalisten hun kunsten op het live podium moesten laten zien. Daar zaten ook 2 Nederlandse finalisten tussen, maar uiteindelijk ging de Zweedse Annie met de hoofdprijs naar huis. En er waren shows van o.a. Huub Eysink en Jani Beemster, zoals jullie op de video kunnen zien. Hieronder volgt een fotoverslag. Zo kunnen jullie zien waar de kappers van het merk Davines hun inspiratie vandaan halen.

Huub Eysink

Davines-HOS-Huub-Eysink2

Davines-HOS-Huub-Eysink1

Jani Beemster

Davines-HOS-Jani-beemster2

Davines-HOS-Jani-beemster1

Jesus Oliver

Davines-HOS-Jesus-Oliver

Deze Spaanse topkapper liet kleurrijke creaties zien met visagie die wel van een Miro doek geplukt leek.

Carlton Artistic Team

Davines-HOS-Carlton

Veel strakke en grafische lijnen in mooie subtiele kleuren van het Artistic Team van de Zuid Afrikaanse kappersketen Carlton. Mooie undercuts en ton-sur-ton flambayages, we like!

Chairman Davines

Davines-HOS-environment

Ook was er een presentatie van Davines Chairman Davide Bollati over het milieu en waarom het zo belangrijk is dat wij allemaal ons steentje bijdragen. Want wisten jullie dat in Phoenix (USA) dit jaar diverse vluchten zijn afgelast omdat de temperaturen stegen tot bijna 50 graden? Dat is echt uniek, dat is nog nooit eerder gebeurd en wel heel schrikwekkend. Want dat betekent dat in warme delen van de wereld straks geen vliegtuigen meer kunnen vliegen. En dat betekent ook dat we heel snel moeten zijn om echte veranderingen door te voeren. Davines heeft daar ene duidelijke visie over en dat is mooi. Hierboven kun je de prachtige droomfoto zien van Parijs, zoals dit familiebedrijf het graag zou zien. En wie niet?

En … natuurlijk zijn we de show van Angelo Seminara, de Global Artistic Director van Davines niet vergeten! We maken er zelfs een aparte video en verslag over, dus wordt vervolgd!

Comments

comments