Home Haarwerkmarkt voor mensen met Alopecia
PRO NIEUWS

Haarwerkmarkt voor mensen met Alopecia

2 op de 100 hebben het !

Binnen de Benelux blijken meer dan 560.000 mensen een vorm van Alopecia te hebben. De Alopecia Vereniging organiseert op 2 juni a.s. de haarwerkmarkt. Dit is een informatiemarkt voor iedereen die Alopecia heeft of daar meer over wil weten.

Op deze markt zijn ongeveer 30 haarwerkers, groothandels van haar en haarverzorgingsproducten, belangenorganisatie aanwezig. Ook kunnen verschillende haarwerken met elkaar worden vergeleken.

Lokatie: Van der Valk hotel Hilversum De Witte Bergen, Rijksweg 2, 3755 MV Eemnes
Datum en tijd: 2-06-12 van 10:30 tot 17:00

Wil je ook komen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected]
De kosten zijn € 5,-per deelnemer. Dat kun je overmaken op Postbanknummer 897 42 58 tnv Alopecia Vereniging Nijkerk.
Bij aankomst krijg je een lekker kopje koffie of thee. Ook kun je (tegen bijbetaling) gebruik maken van het lunchbuffet.

Natuurlijk zal WieWatHaar ook niet ontbreken. Wij hebben al eerder aandacht besteed aan haarwerken en Alopecia en zullen dat in de toekomst blijven doen. Daarom zijn we benieuwd hoe we dit nog beter kunnen doen en waar behoefte aan is. Mail je vragen en tips naar [email protected] - dan komen wij daar zeker op terug! Tegenwoordig zijn er zoveel mooie haarwerken op de markt en wordt – ook door celebs – steeds vaker een haarwerk gebruikt voor een avondje uit. Wij willen in ieder geval meer aandacht gaan besteden aan de styling en verzorging van haarwerken!

Kijk voor meer informatie op de website van de AAPV: http://www.aapv.nl