Home Haartrends op zijn Frans
Get the look

Haartrends op zijn Frans

De fall/winter 2019-20 collectie van het Franse duo Eric Sammartano en Laurent Legal laat draagbare kapsels zien die op diverse manieren kunnen worden gestyled. Veel texture in het haar, van krul tot slag voor een nonchalante 'undone' look. Of kies voor supersteil, elk haartje op haar plek. Laat je inspireren door deze prachtige beelden!

Laurent-01

Laurent-02 Laurent-03 Laurent-04 Laurent-05 Laurent-06 Laurent-08 Laurent-08 (1) Laurent-07

Beeld: Daniel Pister, Haar: Eric Sammartano en Laurent Legal | Salons ERIC ET LAURENT

Eric Sammartano en Laurent Legal van de salon ERIC ET LAURANT:

De salons van Eric & Laurent zijn een familie van ongeveer zestig teamgenoten verenigd in de liefde voor de kunst van het kappersvak, onophoudelijk op zoek naar verbetering zoals de twee kunstenaars ... Eén wens: tevreden onze klanten

En het is met het doel om te delen, maar ook om vernieuwing en passie, voortdurend in de greep van nieuwe ideeën, dat Eric en Laurent zich twee keer per jaar verdiepen in het creëren van nieuwe trendcollecties.

Meer trends? De Essential Looks: De Spirit Collectie of Essential Looks haartrends najaar 2020

Essential looks is samengekomen door de liefde voor haar. REthinking, REworking, REnewing. Dat is de internationale missie. Elke dag en overal. Ze doen het samen! Met een ware passie voor haar! Lees hier meer over de Essential looks.